Teknoloji

JBL Partybox Club 120 VE Stage 320'yi tanıttı

FÜTÜRİSTİK IŞIK GÖSTERİSİ VE GÜÇLÜ SES KALİTESİ: JBL PARTYBOX CLUB 120 VE STAGE 320 İLE TANIŞIN!

JBL Partybox Club 120 VE Stage 320'yi tanıttı
20-07-2024 12:17
Google News

 

 

75 yıllık tecrübesiyle etkileyici sesler tasarlayan JBL, yeni taşınabilir hoparlörleri PartyBox Club 120 ve PartyBox Stage 320’yi müzikseverlerin beğenisine sunuyor.  Güçlü JBL ses kalitesine sahip yeni modeller, uzun çalma süreleri, fütüristik ışık gösterileri ve sesi güçlendiren yapay zekâ özelliği ile dikkat çekiyor. JBL hoparlör grubu için yeni bir teknoloji olan ve birden fazla hoparlörün aynı anda bir telefon veya başka bir ses kaynağına bağlanmasını sağlayan “Auracast” özelliği ise yeni modellere daha geniş JBL Pro Sound ses deneyimi sağlıyor.

Ses teknolojisi alanında 75 yıldır kulaklık ve hoparlörleriyle öne çıkan JBL, yeni taşınabilir hoparlör modelleri PartyBox Club 120 ve PartyBox Stage 320’yi müzik tutkunlarıyla buluşturuyor. Tek bir şarjla gün batımından gün doğumuna dek partiye devam etmenizi sağlayan PartyBox Club 120, sahip olduğu AI Sound Boost özelliğiyle en iyi ve güçlü sesi ortaya çıkarıyor. PartyBox Stage 320 ise güçlü JBL ses kalitesiyle içeride veya dışarıda bir tenis sahası büyüklüğünde alanı müzikle doldurabiliyor. Üstelik her iki hoparlör de senkronize ışık gösterisi ve flaş efektleri ile göz alıcı bir gösteri sunuyor.

12 saat çalma süresiyle parti hiç bitmeyecek

Bulunduğu her ortamı coşkulu bir partiye çeviren JBL PartyBox Club 120, güçlü JBL Pro ses kalitesi ve müziğin ritmine eşlik eden senkronize ışık gösterisi, flaş efektleri ile görsel bir şölen sunuyor. JBL PartyBox uygulaması ise parti efektlerini ayarlamayı her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Uygulama üzerinden efektler ve müzik kontrol edilebiliyor, EQ ayarları ve ışık gösterileri özelleştirilebiliyor. Bluetooth bağlantısının kolayca yapılabileceği JBL PartyBox Club 120’nin mikrofon ve gitar girişleri ile dinleyiciler aynı zamanda sahnenin yıldızı oluyor.

Katlanabilir sapı ile her yere kolayca taşınabilen JBL PartyBox Club 120, ayrıca IPX4 sertifikasıyla su sıçramalarına karşı da oldukça güvenilir. 12 saate kadar çalma süresi sunan JBL PartyBox Club 120’de ihtiyaç duyulduğu takdirde batarya değiştirerek müziğe ara vermeden devam edilebiliyor. Daha büyük partiler için JBL PartyBox uygulaması ile JBL Auracast özellikli hoparlörler kablosuz olarak bağlanarak ortamın enerjisini arttırıyor.

Yapay zekâ ile sesi güçlendirin

JBL PartyBox Club 120’nin hoparlörden en iyi şekilde yararlanılmasını sağlayan AI Sound Boost özelliğiyle gelen sinyaller eş zamanlı olarak yapay zekâ algoritması ile analiz edilerek hoparlörün hareket ve gücünü algılıyor. Bu analiz ile sürücülerin maksimum kapasitede, dinamiklerden tam olarak yararlanmasını sağlayarak en iyi ve güçlü sesi ortaya çıkarıyor. Aynı zamanda yüksek ses seviyesinde bile distorsiyonu azaltarak ses kalitesini en üst düzeye çıkarıyor.

Fütüristik ışık gösterisine hazır olun

PartyBox Stage 320 ile her an, her yerde partiyi başlatmak ve içeride ya da dışarıda fark etmeksizin her alanı bir dans sahnesine çevirmek mümkün. PartyBox Stage 320, JBL Pro güçlü ses kalitesi için iki adet 6.5” woofer ve hassas, derin bas sunan kristal netliğinde tiz sesler için kubbe biçimli 25 mm tweeter’lar ile içeride veya dışarıda bir tenis sahası büyüklüğünde alanı müzikle doldurabiliyor. Güçlü JBL ses kalitesinin yanı sıra senkronize ışık gösterisi ve flaş efektleri ile göz alıcı bir gösteri sunuyor.

Teleskopik sap, geniş, sağlam tekerlekleri ile istenilen yere kolayca taşınabilen PartyBox Stage 320, aynı zamanda su sıçramalarına karşı koruma sağlayarak eğlencenin bozulmasına izin vermiyor. Tüm bunların yanında 18 saate kadar çalma süresi sağlayan PartyBox Stage 320’nin değiştirilebilir bataryası ile eğlenceye durmadan devam edilebiliyor.  Herkesi bir araya getiren JBL PartyBox Stage 320, aynı zamanda daha büyük partiler için JBL PartyBox uygulaması ile JBL Auracast özellikli hoparlörlerle kablosuz olarak bağlanabiliyor.

Çift mikrofon ve gitar girişlerine sahip olan PartyBox Stage 320, karaoke EQ ayarı ve ışık gösteri ile sahneye çıkan herkesi bir süperstara dönüştürecek. Bununla beraber JBL PartyBox uygulaması parti efektlerini ayarlamayı her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Uygulama üzerinden efektler ve müzik rahatlıkla kontrol ediliyor, EQ ayarları, ışık gösterileri özelleştirilebiliyor.

Gelen sinyallerin eş zamanlı olarak yapay zekâ algoritması ile analiz edilerek hoparlörün hareket ve gücünü algılayan AI Sound Boost’un bu özelliği sürücülerin maksimum kapasitede, dinamiklerden tam olarak yararlanmasını sağlıyor. Böylece en iyi ve güçlü ses ortaya çıkarken; yüksek ses seviyesinde bile distorsiyonu azaltarak ses kalitesini en üst düzeye çıkarıyor.

JBL’in yeni modelleri PartyBox Club 120 Taşınabilir Hoparlör ve PartyBox Stage 320 Taşınabilir Hoparlör, temmuz ayında tüm online kanallar ve elektronik marketlerde satışa sunulacak.  


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ