Gündem

Kabaktepe'den altılı masaya tepki! Yorulmasınlar halkın çizdiği bir aday portresi var

Altılı masanın, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 2023 seçimlerinde adaylığının mümkün olmadığı" iddiasına AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe tepki gösterdi.

Kabaktepe'den altılı masaya tepki! Yorulmasınlar halkın çizdiği bir aday portresi var
27-01-2023 02:33
Google News

CHP, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi genel başkanları, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ev sahipliğinde bir araya geldi. 

Altlı masanın toplantısı sonrası paylaşılan metinde "TBMM yenileme kararı almadığı müddetçe, Sayın Erdoğan'ın 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde bir kez daha aday olması mümkün değildir." şeklinde bir ifade kullanıldı. 

AK Parti'den 6'lı masaya 'Erdoğan' yanıtı: Korkunun ecele faydası yokAK Parti'den 6'lı masaya 'Erdoğan' yanıtı: Korkunun ecele faydası yok

6'lı masa toplantısı 9 saat sürdü! 'Aday' açıklaması6'lı masa toplantısı 9 saat sürdü! 'Aday' açıklaması

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından metindeki 'Erdoğan aday olamaz' ifadesine tepki gösterdi.

Buyurun 13. Cumhurbaşkanının aday portresi:
-Yeter söz milletindir diyebilen.
-Darbecilere korkusuzca meydan okuyabilen.
-20 yılda, 100 yıllık iş yapabilen.
-Milletinin itibarına itibar katan.
-Ülkesini bölgesel değil, küresel bir güç haline getirebilen.

— Osman Nuri Kabaktepe (@osmannnurika) January 26, 2023

"YORULMASINLAR, HALKIN ÇİZDİĞİ BİR ADAY PORTRESİ VAR"

"Yorulmasınlar. Halkın çizdiği bir aday portresi var" diyen Kabaktepe, "Yine aday çıkartamayan Altılı Masa “aday portresi çizmek” noktasında anlaşma sağlamış. Yorulmasınlar. Halkın çizdiği bir aday portresi var! Buyurun 13. Cumhurbaşkanının aday portresi: Yeter söz milletindir diyebilen. Darbecilere korkusuzca meydan okuyabilen. 20 yılda, 100 yıllık iş yapabilen. Milletinin itibarına itibar katan. Ülkesini bölgesel değil, küresel bir güç haline getirebilen. Bu profil açık seçik; ilk defa doğrudan milli irade tarafından seçilen, anayasal güvence ile tekrar aday olmasında hiçbir şek ve şüphe olmayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır." ifadelerini kullandı.

 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ