Politika

Kapılar arkasında dinlenmeyen İYİ Partili Çıray son çare tweet attı: Modern İzmir kokuyor

Haber 7 - İYİ Partili Çıray, "modern İzmir'in" koktuğunu söyledi ve sorunu kapalı ortamlarda da dile getirdiğini ama çözülmediğini belirtti. İzmir'deki CHP'li seçmenler tepki gösterdi, "İzmir koksun, sağa oy vermeyiz" dedi.

Kapılar arkasında dinlenmeyen İYİ Partili Çıray son çare tweet attı: Modern İzmir kokuyor
31-05-2022 14:59
Google News

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray, sosyal medyadan CHP'lileri kızdıran bir paylaşım yaptı. Daha sonra; İzmirlilerden gelen talep üzerine tweet attığını belirten Çıray, "Modern, medeni İzmirlilerin yaşadığı İzmir kokuyor" dedi. 

Modern, medeni İzmirlilerin yaşadığı İzmir kokuyor.

— Aytun Çıray (@TCAytunCiray) May 31, 2022

KAPALI KAPILAR ARDINDA DA SÖYLEMİŞ AMA ÇÖZÜLMEMİŞ

İzmirlilerin kendisine yüzlerce mesaj yazdığını söyleyen Çıray, sorunu önce kapalı ortamlarda şimdi de sosyal medyadan dile getirdiğini belirterek, "İlgili kurum gereğini yapacaktır" dedi.

İzmirliler bana yüzlerce mesaj yazarak "Siz İzmir Milletvekili olarak bu kadar bariz bir sorunu görmezden gelerek görevinizi yapmıyorsunuz," dediler.
Bunun üzerine sorunu önce kapalı ortamlarda, şimdi de burada dile getirdim.
İlgili kurum gereğini yapacaktır.@csbgovtr @izmirbld

— Aytun Çıray (@TCAytunCiray) May 31, 2022

Beyazıt Meydanı'nda usandıran çalışma! İzmirlilerden mesaj: Biz alıştık siz de alışırsınızBeyazıt Meydanı'nda usandıran çalışma! İzmirlilerden mesaj: Biz alıştık siz de alışırsınız

Bir kullanıcı Millet İttifakı'na atıfta bulunarak, "Masa dağıldı herhalde" dedi ve "İzmir koksun kardeşim, biz İzmirliyiz. Bu şehri sağ görüşlü hiçbir partiye teslim etmeyeceğiz" yorumunda bulundu. 

Çıray, kullanıcının paylaşımına, "Bu konuyu önce kapalı ortamlarda gündeme getirdim. İzmir'de yaşayan, seçimlerde oy veren ve İzmirlilerden oy alan biri olarak bu soruna dikkat çekmemiş olsaydım görevimi yapmamış olurdum. Ayrıca kokunun sağı solu olmaz" cevabını verdi.

"KOKUSUNU DA SEVİYORUZ..."

Bir başka İzmirli, "Kokusunu da seviyoruz İzmir'imin. Milletin çok derdi var onu konuşalım" dedi. 

Başka bir kullanıcı ise, sıcak iklimde kapalı deniz kıyısında 4,5 milyon insanın yaşadığı her şehrin kokacağını savundu. 

"ÇALIŞMADIĞINI BİLE BİLE İDEOLOJİYE OY VERİRSE SONUÇ BU OLUR"

Bir kullanıcı da seçimlerin ideolojiye göre yapılmaması gerektiğini kaydederek, "Modern, medeni İzmirliler çalışmadığını bile bile hizmete değil ideolojiye oy verirse sonuç kaçınılmaz bu olur" yorumunda bulundu.