Spor

Kayserispor Trabzonspor maçı canlı izle | Türkiye Kupası yarı final rövanşı A Spor canlı yayın

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında bugün Kayserispor, evinde Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'u ağırlıyor. Kayserispor Trabzonspor maçı A Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Kupa'nın sürpriz ekibi Kayseri, ilk karşılaşmada Bordo-Mavili rakibine 1-0

Kayserispor Trabzonspor maçı canlı izle | Türkiye Kupası yarı final rövanşı A Spor canlı yayın
10-05-2022 19:40
Google News

Ziraat Türkiye Kupası'nda adım adım finale yaklaşılıyor. Bugün, Kadir Has Stadyumu'nda Kupa'nın sürpriz ekibi Kayserispor; Trabzonspor ile kozlarını paylaşıyor. Bu müsabaka, A Spor kanalında ve internet adresinde canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Tıpkı diğer Kupa karşılaşmalarında da olduğu gibi. Peki, Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İlk finalistin belli olacağı maç öncesi nefesler tutuldu. İki ekip de ilk 11 oyuncularını son bir saat kala sosyal medya üzerinden duyuracak. İşte, Kayseri TS maçının canlı yayınını izleme yöntemleri...

Kayserispor Trabzonspor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Kayserispor Trabzonspor maçı, A Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak izlenebilmektedir. Ayrıca, A Spor'un internet adresinden de maç yayını yapılıyor. Bunun dışında, karşılaşmaya dair son gelişmeleri ve maçın canlı anlatımını TÜMSPOR sayfasından takip edebilirsiniz.

Kadir Has Stadyumu'nun ışıklandırılmış haliyle dış cepheden görünümü

Maç Ne Zaman?

Futbolseverlerin merakla beklediği Kayserispor Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşması, 10 Mayıs Salı günü saat 20.30'da başlıyor. Müsabakanın oynanacağı saatlerde hava durumunun 16 derece olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyor.

Karşılaşmanın İlk 11'leri Açıklandı Mı?

KAYSERİSPOR: Lung, Onur, Hosseini, Attamah, Carole, Kemen, İbrahim, Bertolacci, Ramazan, Thiam, Mustafa

TRABZONSPOR: Uğurcan, Puchacz, Dorukhan, Hugo, Ahmetcan, Hamsik, Bakasetas, Ömür, Visca, Nwakaeme, Cornelius

İki ekip de ilk 11 oyuncularını müsabakaya son bir saat kala sosyal medya hesapları üzerinden taraftarına duyuruldu.

Maç Bilet Fiyatları

Batı Balkon: 80 TL

Batı Alt: 50 TL

Doğu Alt: 30 TL

Doğu Üst: 20 TL

Kuzey Alt ve Üst: 10 TL

Güney Alt: 10 TL

Kayserispor Yönetimi, Trabzonspor'la oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş müsabakası için 18 bin 472 bilet satışa sundu. Taraftar ise, 14 bin bilet alımı gerçekleştirdi. Bilet satışı PassoLig sistemi üzerinden yapılıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı

İki Takımın Eksik Oyuncuları

KAYSERİSPOR: Mert Çetin, Bernard Mensah, Mario Gavranovic

TRABZONSPOR: Stefano Denswil, Bruno Peres, Manolis Siopis, Anders Trondsen, Fode Koita

Ev sahibi Kayserispor'da, takım kaptanı İlhan Parlak da dahil olmak üzere, ekibin önemli isimleri arasında yer alan dört futbolcunun, sakatlıklardan ötürü kadroya alınmadı. Konuk takım Trabzonspor'da da 5 futbolcu benzer sebeplerden dolayı Kayseri rövanşını kaçırabilir.

Kayserispor ile Trabzonspor Arasındaki Maçlar! Hangi Takım Daha Çok Kazandı?

Anadolu'nun ekol kulüplerinden Kayserispor ile Trabzonspor, bugüne dek 43 kez kozlarını paylaştı. Bu müsabakaların 7'sini Kayseri kazanırken; 26'sında Trabzon galip geldi. 10 maçta da eşitlik bozulmadı. Kayseri'nin 40 golüne Trabzonspor 73 golle karşılık verirken, son karşılaşma; 1-0'lık Trabzonspor üstünlüğüyle sonuçlandı.