Spor

Kemal Özdeş: Son ahit kazanmak, herkesi mutlu etti

Tüm Spor - Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, sonuç çağ kazanmanın büyüklük donör bulunduğunu söyleyerek, "Bu iyi galibiyeti taraftarımıza hediye ediyorum" dedi.

Kemal Özdeş: Son ahit kazanmak, herkesi mutlu etti
12-08-2023 23:22
Google News

Trendyol Süper Lig’in önce haftasında Kasımpaşa, alanında karşılaşmış olduğu MKE Ankaragücü’nü 3-2’lik skorla yenmiş etti.

Karşılaşmanın peşi sıra planlı matbuat toplantısında mütekellim Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Son çağ kazanmak, herkesi mutlu etti. Ligin önce maçı bulunmasına karşın enikonu tempolu birlikte karşılaşma oynandı. Maçın önce 30 dakikası ipler bizim elimizdeydi. İlk yarının sonuç 10 çabucak ise hakimiyeti rakibe kaybettik. Maçın ikinci yarısına da elleme başladık. Farkı ikiye çıkardıktan sonradan yaşadığımız dikkat toplaşımı eksikliği kararı karşılaşma 2-2’ye geldi. Son dakikalarda bulduğumuz gol ile lige elleme birlikte baş yaptık. Ankaragücü takımının oyuncularını da kutluyorum. Bugün kazandığımız bu elleme galibiyeti taraftarımıza bağış ediyorum" dedi.

Yeni mevsim evveliyat çetin birlikte tedarik sürecinden geçtiklerini kail Özdeş, "Takımda hala eksiklerimiz var. Ön tarafa dü aktör kabul etmek istiyoruz lakin hem takımımıza akıllıca aynı zamanda güre oyuncularımın düzenini bozmadan düzen yapımızı koruyarak adam olmak istiyoruz. Orta sahaya da aktarma gerçekleştirmek istiyoruz. Geçtiğimiz zamanlarda kadromuza kattığımız ecnebi aktörleri şişman kulüplere sattık. Hem de güre kabiliyetlerimizi geliştirerek, elleme bölgelere getirdik. Ekonomik kendisine da bu durumun bu biçimde olması icap ettiğini düşünüyoruz. Kadromuzdaki güre oyuncuların çokluğu bizim tercihimiz" halinde konuştu.

"Yasin zeki birlikte oyuncu"

Yasin Özcan karşı da mütekellim Kemal Özdeş, "Yasin futbola başladığında sol önde oynuyordu. Geçen yıl sol acımasız oynattık. Kendisi spesifik birlikte oyuncu, oyunun taktik anlayışını çözebilen cin fikirli birlikte oyuncu. Bugün de sol stoperde oynattık. İhtiyaca gereğince fariza veriyoruz. Kendisi de bunun altından kalkıyor" diye laflarını tamamladı.

Kaynak: HABER7.COM


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ