Yaşam

Kıbrıs’a özgü yöresel lezzetler kampüste öğrencilere ikram edildi

Yakın Doğu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Kıbrıs’a özgü yerel lezzetleri “Kültürel Yemek Etkinliği” ile tanıttı. Yakın Doğu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Kıbrıs'

Kıbrıs’a özgü yöresel lezzetler kampüste öğrencilere ikram edildi
18-10-2023 11:42
Google News

Yakın Doğu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Kıbrıs'a özgü yerel lezzetleri "Kültürel Yemek Etkinliği" ile tanıttı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan etkinlikte, Yakın Doğu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nün üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri, "Kıbrıs Mutfağı" dersi kapsamında hazırladıkları çörek, pilavına, hellim, çakıstes, mücendra pilavı, paluze gibi Kıbrıs mutfağına özgü lezzetleri ücretsiz olarak öğrenci arkadaşlarına ikram etti. Öğrenci ve akademisyenlerinin yemek stantlarında katılımcıları karşıladığı etkinlikte, yöresel Kıbrıs Türk şarkıları eşliğinde eğlenceli anlar yaşandı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ