Politika

Kılıçdaroğlu'ndan ittifak ve İmamoğlu açıklaması

İttifak tartışmaları için mütekellim CHP önderi Kılıçdaroğlu, 'Türkiye'yi düşünen ihtilaf partilerinin birlikte araya gelmesi gerektiğini' söyledi. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu için da konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan ittifak ve İmamoğlu açıklaması
12-08-2023 11:43
Google News

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evcil intihabat öncesinde bitmeme fail ittifak tartışmalarıyla ilişik konuştu. Halk TV'den Fikret Bila'nın sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi düşünen aykırılık partileri birlikte araya gelir" dedi. Kılıçdaroğlu, laflarına şu halde bitmeme etti: 

"Demirel’in deyimiyle siyasette 24 vakit levent boylu birlikte süredir. Benim değerlendirmeme uyarınca Türkiye’nin geleceğini, çıkarlarını, huzurunu önceleyen aykırılık partileri birlikte araya gelirler. Burada ehemmiyetli bulunan endaze Türkiye’nin geleceği ve çıkarlarıdır. Bu ölçüyü asal düzlük aykırılık partileri işbirliğine yönelirler. mühim bulunan Türkiye’dir. Türkiye’nin geleceğidir. Türkiye’nin huzurudur."

Bahçeli'nin çağrısının ardından İYİ Parti içinden mevrut ilginç haberlerBahçeli'nin çağrısının peşi sıra İYİ Parti içerisinden mevrut ilginç haberler

Bahçeli ittifak çağrısı yapmıştı! İYİ Parti kararını duyurdu!Bahçeli ittifak çağrısı yapmıştı! İYİ Parti kararını duyurdu!

Bahçeli'nin çağrısına İYİ Parti'den evvel yanıtBahçeli'nin çağrısına İYİ Parti'den evvel yanıt

Bahçeli'den Meral Akşener'e zamanı çağrı! İttifak mesajıBahçeli'den Meral Akşener'e zamanı çağrı! İttifak mesajı

İMAMOĞLU İÇİN DİKKATİ ÇEKEN SÖZLER

Adı birlikte müddet CHP Genel Başkan adaylığı düşüncesince konuşulan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu karşı da mütekellim CHP lideri, şu değerlendirmeyi yaptı: 

“Belediye başkanı arkadaşlarıma ‘şikayet etmeyeceksiniz, çecik hizmete bitmeme edeceksiniz’ dedim. Öyle yapıyorlar. Belediye başkanlarımız baş döndürücü başarılı. CHP’nin çecik fariza anlayışını baş döndürücü dobra birlikte halde yaşama geçirdiler. Hükümet üç kıta maskeyi dağıtamadı fakat CHP’li belediyeler birlikte günde problemi çözdüler ve güneş tacı salgınında maskeleri emeksiz dağıttılar. Her soruna çelimsiz müddette hal ürettiler. Halk bu hakikatı yaşayarak gördü. Bu sebeple şehremaneti başkanlarımızın baştan namzet olmalarını ve hizmetlerini sürdürmelerini istiyorum. Bu büyükşehir şehremaneti başkanlarımız düşüncesince de geçerli. Çok başarılılar. Bunu kendilerine de söyledim. Ben Ekrem Bey’in (İmamoğlu,) Mansur Bey’in (Yavaş) baştan İstanbul ve Ankara şehremaneti başkanlıklarına namzet olmaları icap ettiğini düşünüyorum. Ekrem Bey’in İstanbul’u, Mansur Bey’in Ankara’yı kazanacaklarına inanıyorum.”

Kaynak: HABER7.COM


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ