Asayiş

Kimsesi yoktu! Tesadüfen ölü bulundu

Denizli'de yalnız yaşayan Ahmet Özel Yanık’ın cansız bedeni polis tarafından ölü olarak bulundu.

Kimsesi yoktu! Tesadüfen ölü bulundu
03-08-2024 15:22
Google News
EshaHaber Gündem Haberler

Denizli'nin Çivril ilçesinde yalnız yaşayan Ahmet Özel Yanık, bir dosya ile ilgili bilgisine başvurmak için evine gelen polisler tarafından ölü bulundu. Yetiştirme yurdunda büyüyen ve kimsesi olmayan Yanık'ın ilçede bir eğlence mekanında garson olarak çalıştığı belirtildi.

Olay, Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı İğdir Mahallesinde meydana geldi. Polis ekipleri bir dosya ile ilgili bilgisine başvurmak için gittiği evine yaklaştığı zaman duydukları kötü kokudan şüphelenerek girdikleri evde Ahmet Özel Yanık'ın yerde hareketsiz bir şekilde yattığı fark etti. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü üzerine öldüğü belirtildi. Olay yerinde incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumunun morguna kaldırıldı. Cenazesi bugün adli tıp kurumunun morgundan alınıp mahallesinde bulunduğu mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜMÜŞ

Ahmet Özel Yanık'ın yetiştirme yurdunda büyüğü ve kimsesi olmadığı belirtildi. Ayrıca Yanığın ilçede faaliyet gösteren bir eğlence mekanında garson olarak çalıştığı öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ