Spor

Konyaspor Galatasaray Maçı Canlı İzle! Konya GS beIN Sports HD 1 Süper Lig

Süper Lig’de haftanın kırılma maçlarından biri Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanıyor. Konyaspor Galatasaray maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Bunun haricinde, taraftar karşılaşmanın yayın programını da merak ediyor. Konyaspor Galatasaray maç

Konyaspor Galatasaray Maçı Canlı İzle! Konya GS beIN Sports HD 1 Süper Lig
05-03-2022 18:45
Google News

Son haftaların formsuz ekiplerinden Konyaspor, evi Konya Büyükşehir Stadyumu’nda Galatasaray’ı ağırlıyor. Konyaspor Galatasaray maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak izlenebilecek. Bu bilgi haricinde taraftar karşılaşmanın yayın takvimini de araştırıyor. Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? Bilindiği üzere karşılaşmanın hakemi olarak Ali Şansalan atanmıştı. VAR ve AVAR hakemleri de gün içerisinde duyuruldu. Öbür taraftan, Sarı Kırmızılıların İspanyol antrenörü Domenec Torrent, Konya’ya Sofiane Feghouli ile Barış Alper Yılmaz’ı götürmedi. Cimbom’u sevindiren gelişme ise, Fernando Muslera’nın haftalar sonra kafilede yer almasıydı. İşte, Konya GS maçını canlı izleme yöntemleri…

KONYASPOR GALATASARAY MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN.

Konyaspor Galatasaray Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Konyaspor Galatasaray maçı Türkiye’de beIN Sports HD 1 kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect adlı internet uygulamasında da maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında karşılaşmanın canlı anlatımını; maç önü ve maç sonu açıklamalarını TÜMSPOR sayfasından güncel bir şekilde takip edebilirsiniz.

Konyaspor Galatasaray maçı canlı izle

Konyaspor Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Konyaspor Galatasaray maçı 5 Mart Cumartesi günü Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanıyor. Karşılaşma, Türkiye saati ile 19.00’da başlıyor. Müsabaka saatlerinde kentteki hava sıcaklıklarının 4-5 derece bandında olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyor. Öte taraftan, Konya Yönetimi karşılaşmanın biletlerini Passolig aracılığıyla satışa sundu.

Konya GS beIN Sports HD 1

Maç Bilet Fiyatları Açıklandı!

İttifak Holding Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan Süper Lig 28’inci hafta karşılaşmasının biletleri Passolig üzerinden satılıyor. Buna göre, en ucuz bilet için 20 TL; en pahalı bilet için de 170 TL’lik bir fiyat belirlendi. Konya taraftarı da bu karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken tribündeki koltukların neredeyse tamamı doldu.

Konyaspor Galatasaray Süper Lig

Müsabakanın Hakemleri Duyuruldu!

Ali Şansalan

Ekrem Kan

İlker Takpak

Ozan Ergün