Gündem

Korkunç kazada ölü sayısı arttı: 4 kişi hayatını kaybetti

Yozgat'ta, hafif ticari araç ile otomobilin çarpıtığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti.

Korkunç kazada ölü sayısı arttı: 4 kişi hayatını kaybetti
20-07-2024 16:52
Google News

Kaza, saat 10.30 sıralarında Yozgat-Kayseri kara yolu Gökçekışla köyü mevkisinde meydana geldi. Alperen Dolgun yönetimindeki 66 ACB 346 plakalı hafif ticari araç, Akdemir Adıgözel (28) yönetimindeki 38 AFE 961 plakalı otomobille çarpıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.



Hurda yığınına dönen araçlarda sıkışan 4 kişi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Alperen Dolgun, Adil Adıgözel ve eşi Menekşe Adıgözel'in hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Akdemir Adıgözel ise ilk müdahalenin ardından Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ölen 3 kişinin cenazesi ise incelenmelerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

ÖLÜ SAYISI 4'E YÜKSELDİ

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Akdemir Adıgözel (28) de doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Adıgözel ile birlikte kazada ölü sayısı 4'e yükseldi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ