EshaTv

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’den Kızılcık Şerbeti’ne geliyor! Show TV'den TRT1'e geçti

TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Gregor’u Fırat Çelik, Kızılcık Şerbeti projesiyle gümbür gümbür geliyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’den Kızılcık Şerbeti’ne geliyor! Show TV'den TRT1'e geçti
15-08-2024 12:37
Google News

Son olarak TRT1’de her bölümü ayrı heyecana sahne olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin dikkat çeken ismi Fırat Çelik’ten izleyenleri sevindirecek haber geldi. Rol aldığı ‘Komutan Gregor’ karakteriyle aksiyon ve gerilim yüklü anlar yaşatan Fırat Çelik, tercihini bu kez Kızılcık Şerbeti projesinden yana kullandı.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin yanı sıra Yalı Çapkını, Poyraz Karayel, Gönül İşleri, 20 Dakika, Fatmagül’ün Suçu Ne? gibi projelerde de boy gösteren Fırat Çelik’in yeni rolü belli oldu.

Oyunculuk yeteneği ve çeşitli karakterleri canlandırma becerisiyle tanınırlık kazanan Fırat Çelik Fırat Çelik, Kızılcık Şerbeti'nde yayınevi sahibi “Cemal” rolüyle kameralar karşısına geçecek ve Evrim Alasya’nın üstlendiği Kıvılcım karakteri için gelecek.

Fırat Çelik Hakkında:

Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan Fırat Çelik, birçok sahne yapımında rol almış ve tiyatro dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir. Öte yandan televizyon dizilerinde de önemli roller üstlenen Çelik, başarılı performanslarıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. Öte yandan 2009’da yayınlanan Kış Masalı projesiyle ilk kez oyunculuk tecrübesi kazanan Fırat Çelik, rol aldığı ‘Masum’ karakteriyle yıldızı parlamıştır.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ