Gündem

Kule vinç üzerinde ölüme davetiye çıkarttı

Kastamonu'nun Küre ilçesinde kule vince taktıkları paletin üstüne çıkıp evleri cep telefonuyla görüntüleyen adam yürekleri ağza getirdi.

Kule vinç üzerinde ölüme davetiye çıkarttı
16-07-2024 14:22
Google News

Kastamonu’nun Küre ilçesindeki bir inşaatta, kule vince bağlanmış paletin üzerine çıkan şahıs, metrelerce yüksekte, ölüme davetiye çıkardı. Hareket eden vinç üzerinde elindeki cep telefonu ile binaların görüntüsünü çektiği düşünülen şahıs, görenlerin yüreklerini ağza getirdi. Binaların arasında hareket eden şahıs bir süre sonra yere indi.

Şahsı gören vatandaşlar o anları cep telefonu ile görüntüledi. Görüntülerde şahsın vinçten asılı halata tutunduğu ve oturduğu palet üzerinde dakikalarca yerden metrelerce yüksekte kaldığı görülüyor. Şahıs diğer eliyle de tuttuğu telefon ile görüntü çekiyor. O anları görüntüleyen vatandaş, “Yok ya, bu adam kafayı yemiş. Vallahi para verseler ben binmem. Hadi o bindi, oraya bindiren kim? Hepsi de kafayı yemiş" ifadelerine yer veriyor.

Kastamonu'da kule vince taktıkları paletin üstüne çıkıp metrelerce havaya yükseldi.

Tehlikeli anları kaydeden vatandaş, "Yok ya, bu adam kafayı yemiş. Vallahi para verseler ben binmem. Hadi o bindi, oraya bindiren kim ? Hepsi de kafayı yemiş." ifadelerini kullandı. pic.twitter.com/MEYxLxopVm

Haber 7 (@Haber7) July 16, 2024
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ