Spor

Kulüpten resmi açıklama geldi: Galatasaray'la görüştük

Tüm Spor - Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Dinamo Moskova forması giyen Arsen Zakharyan için resmi bir hamlede bulundu.

Kulüpten resmi açıklama geldi: Galatasaray'la görüştük
18-02-2023 10:23
Google News

Galatasaray, Nicolo Zaniolo ve Sam Adekugbe'nin ardından, 19 yaşındaki Arsen Zakharyan için Dinamo Moskova ile görüşmelere başladı.

Dinamo Moskova'nın yönetim kurulu üyesi Dmitry Gafin, Galatasaray'ın Arsen Zakharyan'ı istediğini resmen açıkladı.

Galatasaray'ın 21 yaş altı kategorisinden 3 yabancı oyuncu kadroya yazabildiği için Arsen Zakharyan için masaya otururken, Rus yönetici Dmitry Gafin, Avrupa'nın bir devinin daha transfer için devrede olduğunu duyurdu.

"GALATASARAY VE CHELSEA..."

Dmitry Gafin yaptığı açıklamada "Arsen Zakharyan için Galatasaray ve Chelsea'den iyi birer teklif aldık. Önümüzdeki günlerde oyuncumuzun durumuyla ilgili kesin bir karar vereceğiz. Ancak şu an herhangi bir anlaşma olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Arsen, Dinamo için mücadele vermeye devam edecek. O bizim için çok değerli bir yetenek. Eğer yollarımızı ayıracaksak bunun bir bedeli olması gerekiyor. Arsen'in tercihi de bu süreçte çok önemli" ifadelerini kullandı.

ARSEN ZAKHARYAN KİMDİR?

Sözleşmesi 2024 yılında bitecek olan ve değeri 15 milyon euro olarak lanse edilen 19 yaşındaki orta saha Arsen Zakharyan, bu sezon Dinamo Moskova'da 22 maçta 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Ayrıca Zakharyan, 6 kez Rus Milli Takımı forması giydi.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ