EshaTv

Kuruluş Osman'a Ateş Kuşları’ndan beklenmedik transfer! 6.sezonu hareketlendirecek

Son olarak Ateş Kuşları’nda rol aldığı ‘Zafer Ateş’, nam-ı diğer ‘Zıpkın’ karakteriyle popülaritesini artıran Erdem Şanlı, Kuruluş Osman ailesinin bir üyesi oldu.

Kuruluş Osman'a Ateş Kuşları’ndan beklenmedik transfer! 6.sezonu hareketlendirecek
26-08-2024 10:33
Google News

Ateş Kuşları dizisinde senaryo icabı Köksüzlerden bir tanesi olan Erdem Şanlı’nın yeni adresi hayranlarının heyecan seviyesini ikiye katladı. Şanlı, başarısını sadece Türkiye’de değil, dünyanın çeşitli ülkelerinde de kanıtlayan Kuruluş Osman’la yollarını birleştirdi.

İlk oyunculuk tecrübesini 2018’de Vatanım Sensin dizisiyle kazanan Erdem Şanlı’nın Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman’da hangi rolle izleyenlerin karşısına geçeceği belli oldu. Erdem Şanlı, yayınlandığı her hafta reytinglerde adını zirveye yazdıran Kuruluş Osman projesinde ‘Saruçay’ karakteriyle olayların seyrini değiştirecek.

Bilindiği üzere Erdem Şanlı oyunculuk kariyerinde Vatanım Sensin, Avlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yasak Elma, Son Yaz, Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam, İçimizdeki Ateş, Sınır, Limit ve Ateş Kuşları gibi projelerde oyunculuk performansı sergilemişti.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ