Spor

Liverpool Inter Maçını Şifresiz Veren Kanallar! ExxenSpor (Link) Şampiyonlar Ligi Maçı Canlı İzle

Şampiyonlar Ligi Son 16 turu eşleşmelerinin rövanş müsabakaları oynanıyor. Yeni günün karşılaşmaları arasında Liverpool Inter maçı da var. Liverpool Inter maçı ExxenSpor (Link) adlı dijital platform üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Diğer taraftan, Avrupa maçlarının ge?

Liverpool Inter Maçını Şifresiz Veren Kanallar! ExxenSpor (Link) Şampiyonlar Ligi Maçı Canlı İzle
09-03-2022 03:02
Google News

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin iddialı ekiplerinden Liverpool ile Inter, Anfield Stadyumu'nda kozlarını paylaşıyor. Liverpool Inter maçı Türkiye'de ExxenSpor üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Ancak, futbol tutkunları karşılaşmanın yayın bilgilerini araştırmaya başladı. Peki, Inter Liverpool maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? Bilindiği üzere, iki takım arasındaki ilk müsabaka Guiseppe Meazza'da oynanmış ve Liverpool zorlu deplasmandan 2-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Jürgen Klopp'un öğrencileri 90 dakika boyunca bu avantajı koruma niyetinde. Diğer taraftan Inter'in antrenörü Inzaghi, zorlu maç öncesi takımına güveniyor. İşte, Liverpool Inter maçını şifresiz veren kanallar...

Liverpool Inter Maçını Şifresiz Veren Kanallar!

5 Sport Israel

Arena Premium 1 Serbia

Arena Sport 7 HD Croatia

ART Sport 1 HD

CBC Sport HD

DAZN Canada

DAZN Deustch

RTL 7 HD

RMC Sport 1 HD

RTE 2 Ireland

TSN Malta 7 HD

Ziggo Sport Voetbal HD

Mono TV

Digi Sport 2 Romania

Kanal A Slovenia

Cosmote Sport 2 HD

Liverpool Inter maçını şifresiz veren kanallar

Liverpool Inter maçı Türkiye'de sadece Exxen adlı dijital video platformunun alt dalı ExxenSpor üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Önümüzdeki 3 yıl boyunca Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları yine aynı adres üzerinden yayınlanacak. ExxenSpor dışında, Liverpool Inter müsabakasına ilişkin tüm gelişmeleri TÜMSPOR sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Diğer taraftan futbol tutkunları karşılaşmanın yayın bilgilerini de araştırmaya başlıyor.

Liverpool Inter maçı canlı izle

Liverpool Inter Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi müsabakalarından Liverpool Inter maçı 8 Mart Salı günü oynanıyor. Karşılaşma, Türkiye saati ile 23.00'te başlıyor. Müsabakaya Liverpool ev sahipliği yaparken, turnuvanın ilk ayağı da Milano kentinde oynanmıştı. Kırmızılar, o maçı Roberto Firmino ve Mohamed Salah'ın golleriyle 2-0 kazanmıştı. Son olarak, Lig Kupası'nı kazanıp FA Cup'ta bir üst tura yükselen Jürgen Klopp'un öğrencileri, Şampiyonlar Ligi'nde de yolun sonuna kadar gitme niyetinde. 

Liverpool Inter Şampiyonlar Ligi

Antonio Mateu Lahoz (İspanya)

Pau Cebrian Devis (İspanya)

Roberto del Palomar (İspanya)

Ricardo de Burgos (İspanya)

Juan Martinez Munuera (VAR)

Guillermo Cuadro Fernandez (AVAR)

Klopp: "Buraya Turist Olarak Gelmiyorlar!"

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Inter maçı öncesinde yaptığı açıklamada: "Inter gerçekten iyi bir takım. Buraya turist olarak gelmiyorlar. Galibiyet istiyorlar. Bakalım buradan ne gibi sonuçlar çıkaracağız" şeklinde konuştu.

Inzaghi: "Oyuncularıma Güvenim Tam"

Inter antrenörü Simone Inzaghi ise, "Inter yıllardır bu aşamaya gelemedi. Zaten grubu ikinci sırada tamamladığımız zaman zorlu bir ekiple karşılaşacağımızı da biliyorduk. İlk maçta elimizden gelenin en iyisini yaptık. Oyuncularıma güvenim tam. Yarın da en iyisini yapacağımızı biliyorum" ifadelerini kullandı.