Spor

Lugano Fenerbahçe maçı hangi kanaldan şifresiz izlenir? Lugano-FB maçı bugün mü, saat kaçta?

Tüm Spor - Trendyol Süper Lig yeni sezonunun (2024-2025) başlamasına sayılı günler kaldı. Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda ilk maçına Lugano ile çıkacak. Futbolseverler, maçın yayın bilgilerini merak ediyor. Ayrıca

Lugano Fenerbahçe maçı hangi kanaldan şifresiz izlenir? Lugano-FB maçı bugün mü, saat kaçta?
21-07-2024 10:12
Google News

Jose Mourinho'nun takımın başına geçirilmesi ve yeni oyuncuların kadroya katılması UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında Fenerbahçe'ye avantaj sağlıyor. İsviçre ekibi Lugano ile UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, gruptan çıkmayı amaçlıyor. Futbolseverler maçın ne zaman olacağını, saat kaçta, hangi kanaldan şifresiz izlenebileceğini merak ediyor. Peki, Lugano Fenerbahçe maçı hangi kanaldan şifresiz izlenir? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı bugün mü, ne zaman, saat kata?

Lugano Fenerbahçe maçı hangi kanaldan şifresiz izlenir?

LUGANO FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDAN ŞİFRESİZ İZLENİR?

Lugano - Fenerbahçe maçı D-Smart platformu bünyesinde olan Spor Smart kanalından şifreli olarak izlenecek. Maçı, Spor Smart resmi internet sitesinden gerekli işlemleri yaparak izleyebilirsiniz.

LUGANO - FB MAÇI BUGÜN MÜ, SAAT KAÇTA?

Lugano - Fenerbahçe maçı 23 Temmuz Salı günü saat 21.30'da ilk düdük çalacak.

UEFA'YA MAÇ ÖNCESİ KADRO BİLDİRİLDİ

TRT Spor'un haberi doğrultusunda, Fenerbahçe, Lugano ile oynayacağı maç için kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Fakat sarı lacivertli ekip kadro için herhangi bir açıklamada bulunmayacak. Jose Mourinho'nun maça kadar olan süre zarfında oyuncuları bir kez daha görmek istediği belirtildi.

Samet Akaydın

SAMET AKAYDIN GERİ DÖNDÜ

EURO 2024'te Türk Milli Takımı'nda oynayan ve Panathinaikos'tan Fenerbahçe'ye dönene Samet Akaydın, Teknik direktör Jose Mourinho, ile çalışmalara başladı. Samet Akaydın, antrenmanlara bireysel olarak devam etti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ HASRETİ SON BULABİLİR

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön elemeleri geçip, gruplara gelmeden son tur play-off'a çıkacak. Sarı-lacivertli ekip burada turu geçmeyi başardığı takdirde gruplara kalarak Şampiyonlar Ligi hasreti son bulacak.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ