Spor

MAÇ ÖZETİ | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor (GS Malatya Goller, Asistler)

Süper Lig'de 33'üncü haftanın kapanış karşılaşması Galatasaray ile Yeni Malatyaspor arasında oynandı. Küme düşmesi kesinleşen Malatya, NEF Stadyumu'ndan 2-0 yenik ayrıldı. Galatasaray'ı galibiyete götüren goller Ryan Babel ile Halil Dervişoğlu'ndan geldi. Taraftar ise, GS

MAÇ ÖZETİ | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor (GS Malatya Goller, Asistler)
19-04-2022 12:10
Google News

Bu sezon beklentilerin altında kalan ve önümüzdeki hafta Olağan Seçimli Genel Kurul kararı alan Galatasaray, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. Cimbom, Ryan Babel'in 51, Halil Dervişoğlu'nun 53'üncü dakikada attığı gollerle 3 puana uzanan taraf oldu. Bu galibiyetle birlikte 41 olan puanını 44'e yükselten Cimbom, 12'nci sıraya çıktı. Malatya ise 20 puanla 20'nci sırada yer aldı.  Futbol tutkunları ise, GS maç özeti izle aramaları yapıyor. 

Galatasaray Yeni Malatyaspor maç özeti izle

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR MAÇININ CANLI ANLATIMI TÜMSPOR'DA!

Domenec Torrent ile yeni sezon öncesi ligi bitirebilecek en iyi noktada bitirmeye çalışan Galatasaray'ın, küme düşmesi kesinleşen Malatya'yla oynadığı maç, 18 Nisan Pazartesi günü düzenlendi. NEF Stadyumu'ndaki haftanın kapanış karşılaşması saat 20.30'da başladı. Taraftar ise satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösterdi. 

GS Malatya özet beIN

Karşılaşmanın 11'leri Açıklandı Mı?

GALATASARAY: Muslera, Omar, Taylan, Van Aanholt, Kerem, Babel, Erick, Berkan, Nelsson, Marcao, Halil

YENİ MALATYASPOR: Abdulsamed, Philip, Campi, Buğra, Mustafa, Kenan, Azubuike, Tetteh, Donsah, Karim, Dicko

Mustafa Kürşad Filiz

Esat Sancaktar

İbrahim Bozbey

Direnç Tonusluoğlu