Spor

MAÇ ÖZETİ İZLE | Başakşehir 0-0 Galatasaray

Süper Lig'in 36'ncı haftasında Medipol Başakşehir, Fatih Terim Stadyumu'nda Galatasaray'ı ağırladı. 90 dakikalık mücadele, başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Böylece, her iki ekip de hanesine 1'er puan yazdırdı.

MAÇ ÖZETİ İZLE | Başakşehir 0-0 Galatasaray
07-05-2022 21:53
Google News

Süper Lig'de adım adım son haftaya yaklaşılırken, bugün Başakşehir evinde Galatasaray ile karşılaştı. İki ekip de maç öncesi 3 puanı hedeflerken, 1'er puanla sahadan ayrıldılar. Bu sonuçla birlikte, Başakşehir tarafı 60 olan puanını 61'e; Galatasaray da, 47 olan puanını 48'e yükseltti.

Trezeguet, Başakşehir

Maç Ne Zaman?

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'nün Fatih Terim Stadyumu'nda oynadığı Galatasaray maçı, 7 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da başladı. Hatırlanacağı üzere, sezonun ilk randevusu NEF Stadyumu'nda düzenlenmiş ve taraflar 1-1'lik skorla sahadan ayrılmıştı. İkinci maçta da puanlar paylaşıldı.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray

Hakem Kadrosu

Fırat Aydınus

Erdem Bayık

Özgür Ertem

Mert Güzenge

11'ler Açıklandı Mı?

Ev sahibi ekip Başakşehir ile konuk takım Galatasaray, ilk 11 oyuncularını karşılaşmadan 1 saat kadar önce sosyal medya üzerinden paylaştı. Taraftarlar, iki ekibin sosyal medya hesapları aracılığıyla ilk 11 oyuncularını öğrenebilir.