Spor

MAÇ ÖZETİ İZLE | Galatasaray 2-3 Sivasspor (Bafetimbi Gomis, GS, Goller, Penaltı)

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle üst sıralara tırmanan Galatasaray, NEF Stadyumu'nda ağırladığı Sivasspor'a 3-2 mağlup oldu. Sarı-Kırmızılı ekibin 2 golünü tecrübeli forvet oyuncusu Bafetimbi Gomis kaydederken, Sivas'ta Yatabare, Ulvestad ve Ahmet Oğuz galibiyeti getiren

MAÇ ÖZETİ İZLE | Galatasaray 2-3 Sivasspor (Bafetimbi Gomis, GS, Goller, Penaltı)
02-05-2022 01:24
Google News

Bu sezon beklentilerin bir hayli altında kalan Galatasaray, son haftalara yaklaşırken evinde Sivasspor'a karşı mağlubiyet aldı. İstanbul'da ilk kez Sivas'a yenilen Sarı-Kırmızılar da, Bafetimbi Gomis; 2 gol birden atmasını bildi. Bir süredir eleştiri oklarının hedefindeki Senegalli, attığı gollerle teknik heyetin yüzünü güldürdü. Öte yandan, Rıza Çalımbay'ın öğrencileri geriye düştüğü karşılaşmada 3 puanı alan taraf oldu. Yiğido'da Mustapha Yatabare, Fredrik Ulvestad ve Ahmet Oğuz; takımlarına altın değerinde bir 3 puan kazandırdı. Peki, 5 kez gol sesinin yükseldiği GS Sivas maç özeti nasıl izlenir?

NEF Stadyumu'nda binlerce taraftarın takip ettiği Galatasaray Sivasspor maçının özet görüntüleri beIN Sports sayfasından seyredilebilir. Ayrıca, TRT Spor kanalı da maçtan hemen sonra özet görüntülerini yayınladı. Bu iki adres haricinde, Galatasaray Sivasspor maçına dair son gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından öğrenebilirsiniz. 

Galatasaray Sivasspor maç özeti izle

Maçı Şifresiz Veren Yabancı Kanallar!

beIN Sports France 5 HD MAX

Futbol 1 Ukraine HD

Sport 1 Czech HD

Sport 1 Hungary HD

SuperSport ESPN 2 HD

Galatasaray Sivasspor maçını şifresiz veren yabancı kanallardan bazıları yerel çapta yayın yapıyor. Yani, yurt dışı kaynaklı seyir yapılamıyor. 

Müsabaka Ne Zaman ve Saat Kaçta Başlıyor?

Süper Lig'de haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından Galatasaray Sivasspor maçı, 1 Mayıs Pazar günü saat 20.30'da oynanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Ramazan ayı vesilesiyle karşılaşmaların saatlerinde güncellemeye gitmişti. 1 Mayıs da, Ramazan ayının son günü olması hasebiyle bu uygulama son olarak bu karşılaşmada uygulanıyor. Önümüzdeki haftadan itibaren normal takvime geri dönülecek. 

GS Sivas özet izle

Karşılaşmanın Hakem Kadrosu

Kadir Sağlam

Erdinç Sezertam

Mustafa Sönmez

Ozan Ergün

İki Takımın Eksik Futbolcuları

GALATASARAY: Marcao

SİVASSPOR: Mustapha Yatabare, Leke James

Galatasaray Sivasspor Maç İstatistikleri

Galatasaray ile Sivasspor, Süper Lig ve Türkiye Kupası gibi farklı kategorilerde toplam 36 kez kozlarını paylaştı. Bu mücadelelerin 20'sini Cimbom kazanırken, 9 müsabakada Yiğido kazanmasını bildi. 7 karşılaşmada da puanlar paylaşıldı. Aslan, 36 maçta rakibine 74 gol atarken, Sivasspor 49 gol atabildi. İki ekip arasındaki son maç, 13 Aralık'ta Sivas'ta oynandı ve Kırmızı-Beyazlılar 1-0'lık skorla 3 puanı hanesine yazdırdı.