Spor

MAÇ ÖZETİ İZLE | Hatayspor 1-1 Trabzonspor

Süper Lig'in 36'ncı haftasının açılış karşılaşmasında, Hatayspor; evinde Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldı. Maçta ilk golü Trabzonsporlu Djaniny 48'inci dakikada kaydederken, ev sahibi ekipte Mame Diouf 90+4'üncü dakikada skoru eşitleyen golü attı. Öte yandan, Bordo-Mavilil

MAÇ ÖZETİ İZLE | Hatayspor 1-1 Trabzonspor
07-05-2022 01:35
Google News

Süper Lig'de adım adım sona yaklaşılıyor. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu garantileyen Trabzonspor, bu hafta Hatayspor'un konuğu oldu. Yeni Hatay Stadyumu'ndaki müsabakada taraflar 1-1'lik eşitlikle sahadan ayrıldı. Konuk takım Trabzon, Djaniny'nin ikinci yarının hemen başında attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın son bölümünde Mame Diouf, Trabzon'un 3 puan umutlarını yıkan ve takımına 1 puan kazandıran golü attı. Bu sonuçla beraber, taraflar puanları aralarında bölüştü. 

Ayoub El Kaabi, Hatayspor

Hatayspor Trabzonspor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Hatayspor Trabzonspor maçı ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Ayrıca, beIN'in mobil uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılıyor. Ek olarak, TÜMSPOR sayfasının Maç Merkezi sekmesini ziyaret ederek karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz.

Karşılaşmanın İlk 11'leri Açıklandı Mı?

HATAYSPOR: Munir, Sadık, Isaac, Burak, Samuel, Onur, Mehdi, Dylan, Saba, Ayoub, Bertuğ

TRABZONSPOR: Uğurcan, İsmail, Serkan, Hugo, Ahmetcan, Berat, Cem, Bakasetas, Yusuf, Kouassi, Djaniny

Haftanın açılış karşılaşmasının 11'leri, son bir saat kala sosyal medya üzerinden duyuruldu. İki ekip de sahaya çıkan oyuncularını bu vasıta ile paylaştı. 

Andreas Cornelius, Trabzonspor

Hatayspor Trabzonspor Maçı Ne Zaman?

Hatayspor Trabzonspor maçı 6 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de başlıyor. Müsabaka, Akdeniz temsilcisinin evi Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanıyor. 

Volkan Bayarslan

Bilal Gölen

Furkan Ürün

Oğuzhan Çakır

Emre Malok

Kerem Ersoy

Ozan Ergün