Spor

MAÇ ÖZETİ | Slavia Prag 3-2 Fenerbahçe

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off elemelerindeki temsilcimiz Fenerbahçe, Çekya ekibi Slavia Prag'a 3-2'lik skorla mağlup oldu. Evinde oynadığı ilk karşılaşmayı da 3-2 kaybeden Sarı Lacivertliler turnuvaya veda etmiş oldu. Temsilcimizin Eden Arena'daki gollerini Mert Hakan Yandaş ve

MAÇ ÖZETİ | Slavia Prag 3-2 Fenerbahçe
25-02-2022 17:11
Google News

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki tek temsilcimiz Fenerbahçe, elemelerde Çekya ekiplerinden Slavia Prag ile eşleşmişti. Kadıköy'deki ilk maçı 3-2'lik skorla kaybeden Sarı Lacivertliler, ikinci maçı da aynı şekilde kaybetti. Deplasman golünün de kaldırıldığı göz önünde bulundurulunca, Fenerbahçe; 6-4'lük toplam skorla Avrupa'ya veda etmiş oldu. Kanarya'nın golleri Mert Hakan Yandaş ve Mergim Berisha'dan geldi. Öte yandan, takımın genç yıldızı Arda Güler de performansıyla taraftarın takdirini topladı.

Slavia Prag Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Slavia FB maçı ne zaman ve saat kaçta?Slavia Prag Fenerbahçe maçını şifreli ve şifresiz veren yabancı kanalların listesi için tıklayın!

SLAVİA PRAG FENERBAHÇE MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Slavia Prag Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Son 16’ya kalan takımların belli olacağı gecede Slavia Prag Fenerbahçe maçı ExxenSpor uygulamasında canlı yayınlandı. ExxenSpor haricinde, maçın canlı anlatımı da TÜMSPOR sayfasına bağlı Maç Merkezi sekmesi üzerinden yapıldı. Ayrıca, UEFA’nın resmi internet adresinde UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarını şifreli ve şifresiz olarak yayınlayan medya kuruluşları da paylaşıldı.

Slavia Prag Fenerbahçe

Slavia FB Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Slavia FB rövanş maçı, 24 Şubat Perşembe günü Çekya’nın başkenti Prag’daki Eden Arena’da oynandı. Müsabaka, Türkiye saati ile 23.00’de başladı. Mücadele esnasında Prag’daki hava sıcaklığının 9 derece olması ve yağışsız geçmesi beklendi Öte yandan, Çekya’daki rövanş maçına gidecek Sarı Lacivertli taraftarın N95 tipi maske takması Fenerbahçe yönetiminin yaptığı açıklamayla duyuruldu.

Slavia FB

Maçın Hakemleri Açıklandı

Chris Kavanagh

Constantine Hatzidakis

Harry Lennard

Andrew Madley


Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ