Magazin

Mehmet Ali Erbil'den, Kerem Bursin'e sert sözler: Oyunculuk yaptığını mı sanıyor?

Mehmet Ali Erbil, oyuncu Kerem Bursin'in bir ödül töreninde elleri cebinde yaptığı konuşmayı sert sözlerle eleştirdi. Erbil, 'Yarım yamalak, Amerikanvari Türkçesiyle oyunculuk mu yaptığını sanıyor' ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil'den, Kerem Bursin'e sert sözler: Oyunculuk yaptığını mı sanıyor?
06-08-2024 23:18
07-08-2024 01:26
Google News

EshaHaber Gündem Haberler

Altın Küre Ödülleri'nin bu yıl ilk kez verilen Global İkon Ödülü, Hollywood’un efsanevi yıldızı Sharon Stone’a takdim edildi. Bu ödül, uluslararası sinemadaki etkisi ve kariyerindeki başarılarıyla Stone'un global bir ikona dönüştüğünü onurlandırmak amacıyla oluşturuldu.

Tören, 2 Ağustos'ta Bodrum’da yapıldı ve sunuculuk görevini oyuncular Kerem Bürsin ile Büşra Pekin üstlendi. Ancak, Kerem Bürsin’in sahnedeki elleri cebinde konuşması, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in tepkisini çekti. Erbil, Bürsin’in performansını sert bir dille eleştirdi ve bu yorumlar kısa sürede gündem oldu.

SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Kerem Bürsin’in sahnedeki ellerini cebine sokması, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in tepkisini çekti. “Beyaz Magazin” programına telefonla bağlanan Erbil, genç oyuncuyu sert bir şekilde eleştirerek tepkisini dile getirdi.

"KENDİNE OLAN GÜVENSİZLİĞİN GÖSTERGESİ"

Mehmet Ali Erbil, Kerem Bürsin’in sahnedeki performansını eleştirirken şu ifadeleri kullandı:

“Yıllardır önemli gecelerde sunuculuk yaparım ve bir kez olsun elimi cebime sokarak sunuculuk yapmadım. Bu, seyirciye saygısızlıktan öte, terbiyesizlik. Bu, güvensizlik. Hocalarımdan böyle bir tavır görmedim. Rahmetli Halit Kıvanç’ın veya Erkan Yolaç’ın tek bir fotoğrafını hatırlıyor musunuz elleri ceplerinde? Biz Türk kültürüne sahip insanlarız ve saygılı olmalıyız. Orada kadınlar, kızlar, çocuklar var. Sen kimsin ki, elin cebinde sunuculuk yapıyorsun? Bu, kendine olan güvensizliğin bir göstergesi.”

"OYUNCULUK YAPTIĞINI MI SANIYOR"

Mehmet Ali Erbil, sunuculuğunu eleştirdiği Bürsin’in oyunculuğunu da beğenmediğini belirtti. Erbil, “Bir tek İngilizce ile bu iş oluyor mu? Oyunculuğu görüyorsunuz. Yarım yamalak, Amerikanvari Türkçesiyle oyunculuk mu yaptığını sanıyor?” diye konuştu.

eshahaber.com.tr


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ