Dünya

Meksika'da yamyam seri katil dehşeti: Cesetleri hem yedi hem komşularına yedirdi

Haber 7 - Meksika'nın Atizapan şehrinde kurbanlarını öldürüp parçalara ayırdıktan sonra yediğini hatta komşularına da yedirdiğini itiraf eden 73 yaşındaki yamyam seri katilin evinden çıkanlar herkesi dehşete düşürdü

Meksika'da yamyam seri katil dehşeti: Cesetleri hem yedi hem komşularına yedirdi
03-07-2022 14:07
Google News

Kurbanlarını öldürdükten sonra vücudunu paçalara ayıran ve her bir organı tek tek tartıp not defterine yazan 'Andres' isimli seri katilin evinden tam 3787 kemik kalıntısı çıktı.

Korku filmlerini aratmayan ve evinden binlerce insan kemiği çıkan yamyam seri katil Andres Filomeno Mendoza Celis'in hayatı belgesel oluyor. İşte konunun detayları...

Meksikalı yamyam seri katil Andres Filomeno Mendoza Celis, hikayesi ve evinden çıkan insan kemiği sayısıyla hepimizin yüreğini ağzına getirmişti.

Meksika’da geçtiğimiz yıl yakalanan ve kurbanlarını hem yiyip hem de komşularına ikram ettiğini itiraf eden seri katil Andres Filomeno Mendoza Celis hakkında yeni gelişme yaşandı. Celis’in belgeseli yapılacak. Seri katil Celis'in evinde şimdiye kadar 4 bin 600 adet insan kemiği bulunduğunu aktardı.