Politika

MHP'den son dakika kavga açıklaması: Türkiye'nin sesini kısma operasyonu

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Özdemir, TBMM'deki provokasyon için Türkiye'ye operasyon çekildiğini belirtti.

MHP'den son dakika kavga açıklaması: Türkiye'nin sesini kısma operasyonu
17-08-2024 13:27
Google News

Anadolu Yayıncılar Federasyonunun düzenlediği Anadolu Sohbetleri programına MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir katıldı. TBMM'deki provokasyonu da değerlendiren Özdemir, çarpıcı ifadeler kullandı.

Aralarında Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet'in de yer aldığı ulusal gazete ve televizyonların Ankara temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda Özdemir konuşmasında İstikrar vurgusu yaptı.



Özdemir “Türkiye Küresel dünyada buhran ve kaos ortamı varken istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Türkiye kendi iç dinamiklerinde iyi bir yönetim anlayışıyla yoluna devam ederken Küresel dünyada da alternatif yollar inşa etmektedir.  Rusya Ukranya arasındaki tahıl krizinde çözüm bulunması noktasında, İsrail Filistin arasındaki atekesin sağlanma çabası Türkiye’nin gücünü göstermektedir.” İfadelerini kullandı.



GÜNDEMİMİZDE ERKEN SEÇİM YOK

Erken seçim sorularına da yanıt veren Özdemir “ Bizim böyle bir gündemimiz yok. Küresel Buhran ortamı varken Türkiye’nin iç dinamiklerini iyi yönetmesi lazım. Türkiye Cumhur İttifakı ile çok kararlı adımlar atıyor” dedi.
 

TBMM'de Can Atalay oturumunda Ahmet Şık provokasyonu... Milletvekilleri birbirine girdi!TBMM'de Can Atalay oturumunda Ahmet Şık provokasyonu... Milletvekilleri birbirine girdi!


MECLİS’TE YAŞANAN KAVGA: BU TÜRKİYE'NİN SESİNİ KISMA OPERASYONUDUR

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaşanan olaylara değinen Özdemir, ''Bir gün önce Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın hitabıyla Türkiye sesini dünyaya duyuruyor bir gün sonra mecliste bu çirkin görüntüler oluyor. Bu Türkiye’nin sesini kısma operasyonudur. Türkiye’nin gündeminin bu şekilde zehirlenmesine gerek yoktu” dedi.



GAZETECİLERE YEŞİL PASAPORT

Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gazetecilere yeşil pasaport çıkarılması hususunda basın camiasının yanında olduğunu kaydetti.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ