Spor

Miguel Crespo'ya Portekiz'den teklif var

Portekiz ekibi Sporting Lizbon, 50 milyon Euro bedelle Wolverhampton'a sattığı Matheus Nunes'in boşluğunu Fenerbahçe'den Miguel Crespo ile doldurmak istiyor.

Miguel Crespo'ya Portekiz'den teklif var
18-08-2022 12:18
Google News

Sporting Lizbon, Premier Lig ekibi Wolverhampton'a transfer olan Matheus Nunes'in ardından Portekizli futbolcu Miguel Crespo için Fenerbahçe'ye bir teklifte bulundu.

Record gazetesinin haberine göre; 23 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusunun yerini doldurmak için atağa kalkan Sporting Lizbon adına yönetici Hugo Viana, teknik direktör Ruben Amorim'in verdiği transfer listesi için harekete geçti. Bu bağlamda Amorim'in listesinde 2. sırayı alan Miguel Crespo için Fenerbahçe'ye bir teklif sunuldu.

7 MİLYON EURO KABUL GÖRMEDİ

Sporting cephesi, Crespo için ilk etapta Fenerbahçe'ye 7 milyon Euro'luk bir teklif sundu fakat Fenerbahçe, bu teklifi reddetti.

Sporting Lizbon'un, gelir gider dengesi açısından 10 milyon Euro'luk bir bütçesi olduğu ve Fenerbahçe'nin talep edeceği rakamlara çıkma ihtimalinin ise az olduğu kaydedildi.

SADECE 1.5 MİLYON EURO ÖDENDİ

Fenerbahçe, 25 yaşındaki Miguel Crespo'yu Eylül 2021'de Portekiz ekiplerinden Estoril Praia'dan 1.5 milyon Euro bedelle kadrosuna katmıştı. Crespo, Fenerbahçe formasıyla 29 maçta forma giyerken 1 gol atıp 3 de asist yaptı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ