Gündem

Murat Kurum İBB’ye kavşak tepkisi: Bir çivi bile çakılmamış!

AK Parti İstanbul Milletvekilli Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımına başlanan Çekmeköy’deki Taşdelen kavşak projesinde, İBB tarafından henüz bir çivi dahil çakılmadığını söyleyerek tepki gösterdi.

Murat Kurum İBB’ye kavşak tepkisi: Bir çivi bile çakılmamış!
17-08-2023 14:57
Google News

Seçim öncesinde Altyapı ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından Çekmeköy'de trafik sorununu çözmeye yönelik olarak Taşdelen Yenidoğan kavşak projesinin temeli atıldı. Bakanlık tarafından yapımı devam eden projenin bazı bölümleri de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılacaktı. Ancak bakanlığın çalışmaları hızla devam ederken İBB, yapması gereken alana şimdiye kadar tek bir çivi dahi çakmadı.

İBB'YE KAVŞAK TEPKİSİ

Çalışmaları yerinde inceleyen Murat Kurum, bu duruma tepki gösterdi. Kurum, "Çekmeköylü kardeşlerimizi düşünerek bundan bir kaç ay önce Cumhurbaşkanımızın da yakından takip ettiği Taşdelen Yenidoğan mevkiine Ulaştırma Bakanlığımızla bir kavşak çalışması başlattık. 3.5 ay sonra gördük ki, bakanlığın çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Ancak İBB'nin sorumluluğundaki dar bir alana çivi bile çakılmamış. Hatta yol daraltılmış, vatandaş mağdur edilmiş. İstanbul'umuzun son 5 yılı böyle geçti maalesef" dedi.

Çekmeköylü kardeşlerimizi düşünerek bundan bir kaç ay önce Sayın Cumhurbaşkanımızın da yakından takip ettiği Taşdelen Yenidoğan mevkiine Ulaştırma Bakanlığımızla bir kavşak çalışması başlattık.

3.5 ay sonra gördük ki, bakanlığın çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.… pic.twitter.com/BSEPGwEhyp

— Murat KURUM (@murat_kurum) August 16, 2023

Kaynak: HABER7.COM


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ