Politika

Mustafa Sarıgül'den dikkat çeken Togg açıklaması: Okumuş cahillere söylüyorum!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sarıgül, "Togg'a gittiğim içim bazı okumuş cahiller çok eleştirdiler. Ben bu okumuş cahillere şunu söylüyorum. Araştırdım baktım, Togg yerli, mülkiyet hakkı Türkiye'de." dedi.

Mustafa Sarıgül'den dikkat çeken Togg açıklaması: Okumuş cahillere söylüyorum!
13-11-2022 13:02
Google News

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunumuyla ekranlara gelen Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül.

Sarıgül, ‘Siyasetteki hedefleri neler? CHP’den neden ayrıldı? Bu CHP eski CHP değil mi? Herhangi bir ittifak içinde yer alacak mı? 2023 seçimlerinde neyi hedefliyor?’ sorularını yanıtladı.

"Togg'a gittiğim içim bazı okumuş cahiller çok eleştirdiler." diyen Sarıgül, "Ben bu okumuş cahillere şunu söylüyorum. Araştırdım, baktım. Togg yerli! Niye yerli. Çünkü mülkiyet hakkı Türk yatırımcılara ait. Türklere ait. Togg milli, çünkü bütün dünyada kime bayilik verilecekse Türkiye üzerinden verilecek. Efendim bazı zamanlar diyorlar ki Togg'un bazı parçaları dışardan geliyor. E güzel kardeşim. BMW'nin Mercedes'in parçaları gidin bakın ki Sakarya'da yapılıyor. Bursa'da yapılıyor." açıklamasında bulundu.

Mustafa Sarıgül'ün açıklamalarından öne çıkan noktalar şöyle:

"HDP ve diğer partilerin desteği yoktu. Biz o dönemde CHP tarihinin en çok oyunu aldık.

87'de 30 yaşımda Türkiye'nin en genç milletvekili oldum. Bir tarafta koca Demirel, bir tarafta Özal... 

SİYASETTEKİ HEDEFLERİ

Siyasi hedeflerimin tamamına hemen hemen ulaştım. Bir hedefim kaldı, siyasetteki en büyük hedefim başbakanlıktır. Başbakan olmak isterim. Yurttaşlarımı yönetmek istiyorum.