Gündem

Narin soruşturmasında yeşil tülbent muamması: Anne hatırlamıyorum dedi, hoca doğruladı

Çapraz sorguda Narin'in annesine jandarmaların bulduğu yeşil tülbentin kızına ait olup olmadığı soruldu, 'Hatırlamıyorum' dedi. Narin'in gittiği kursun hocası ise tülbentin Narin'e ait olduğunu söyledi.

Narin soruşturmasında yeşil tülbent muamması: Anne hatırlamıyorum dedi, hoca doğruladı
10-09-2024 08:57
Google News

Narin cinayetinde çarpıcı gelişme: Arka koltuktaki gizem!

GALERİNİN DEVAMI <p>Son dakika haberi: Diyarbakır'da 21 <a href=Ağustos günü kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın nasıl ve ne zaman öldüğüne ilişkin düğümü İstanbul Adli Tıp Kurumu çözecek. Gece 3'te itirafta bulunan Nevzat Bahtiyar'a jandarma ısrarla Salim Güran'ın arabasının arka koltuğunda kimin olduğunu sordu. Narin'in cesedinin taşındığı araçta bir kişinin daha olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. 2 şüphelinin yanı sıra bölgede bir başkasının da olup olmadığı telefon sinyallerinden araştırılıyor.

"><p>Diyarbakır'da Merkez <a href=Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve önceki gün Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cenaze namazı dün komşu mahalle Batıkarakoç'taki camide kılındı.

"><p>İl Müftülüğünce <a href=kent merkezindeki tüm camilerde saat 10.00'da Narin Güran için sela okutuldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün ve AK Parti milletvekilleri törene katıldı.

"><p>Namazdan sonra Narin'in cenazesi, ambulansa konuldu. <a href=Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu da tabuta omuz verdi. Tavşantepe Mezarlığı'na getirilen cenaze, gözyaşları arasında toprağa verildi. Bu sırada bazı kadınlar Kürtçe ağıt yaktı.

"><p>Narin'in tabutunun <a href=üstüne beyaz duvak sarıldı, beyaz elbisesi bırakıldı. Narin'in tabutunun üstündeki duvak ve elbisesini, toprağa verildikten sonra ağabeyi Baran Güran aldı.

"><p><strong>ARKA KOLTUKTAKİ SIR</strong></p><p>Gece 3'te itirafta bulunan Nevzat Bahtiyar'a jandarma ısrarla Narin'in arabasının arka koltuğunda kimin olduğunu sordu. Bahtiyar dikkat etmedim, kimseyi görmedim" dedi.

"><div>Narin'in cesedinin taşındığı araçta bir kişinin daha olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.</div><div> </div><div>2 şüphelinin yanı sıra bölgede bir başkasının da olup olmadığı telefon sinyallerinden araştırılıyor.</div><div> </div>

Savcılık çapraz sorgu ve diğer delillerle bu sessizliği kırmaya çalışıyor. Savcılığa göre Narin’in öldürülmesinin ardından bütün ailenin bir kısmı cesedin saklanmasına yardım ederken, bir kısmı da diğer delillerin yok edilmesi ve gizlenmesine yardım etti. Gözaltına alınanlar şimdilik ‘öldüren’, ‘yardım eden’ ve ‘delileri saklayan’ olarak üç ayrı kategoriye ayrılmış durumda.

Savcılık, ailenin bazı üyelerinin en baştan beri yanlış yönlendirme ile arama faaliyetlerini de akamete uğrattığını değerlendiriyor. Adeta bir ‘suskunluk yemini’ ettiği de değerlendirilen ailenin direncinin çapraz sorgu ile çözülmesi bekleniyor. 

ANNE "HATIRLAMIYORUM" DEDİ

Gözaltındakilerin sorgusu devam ederken soruşturma sürecindeki dikkat çekici detaylardan biri daha ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesinden Musa Kesler'in haberine göre jandarma, Narin’e ait olduğunu düşündükleri yeşil bir tülbent buldu. Anneye bu tülbentin Narin’e ait olup olmadığı soruldu. Anne bu soruya “Hatırlamıyorum” diye cevap verdi. Jandarma bunun üzerine Narin’in gittiği Kuran kursunun hocasına tülbenti gösterdi. 

Hoca o gün Narin’in bu tülbenti kullandığını söyledi. Annenin “Hatırlamıyorum” demesi şüpheleri artırdı. Annenin de bazı telefon kayıtlarını silmiş olması  şüpheleri kuvvetlendirdi. Anne gözaltında ve Narin’in cenazesine katılmasına da izin verilmedi.  

Narin bir sahneye mi tanık oldu? Amcadan 'ikinizi de öldürürüm' tehdidiNarin bir sahneye mi tanık oldu? Amcadan "ikinizi de öldürürüm" tehdidi

Narin cinayetinde çarpıcı gelişme: Arka koltuktaki gizem!Narin cinayetinde çarpıcı gelişme: Arka koltuktaki gizem!

Narin Güran’ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!Narin Güran’ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ