Gündem

Nike online sipariş neden verilmiyor? Nike açıklama yaptı

Nike online ve uygulamadan sipariş verilememesi durumundan vatandaşlar arama motorlarında, 'Nike online ve uygulamadan sipariş neden verilmiyor?' sorusuna yanıt arıyor. Gümrük mevzuatında yapılan değişiklikler nedeniyle böyle bir durumun olduğunu belirten Nike, Türkiye'de Nike.com

Nike online sipariş neden verilmiyor? Nike açıklama yaptı
10-08-2024 10:58
Google News
EshaHaber Gündem Haberler

Nike online siparişin neden verilemediği vatandaş tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Nike mobil uygulamasından da sipariş verilemiyor. Bu durumu gümrük mevzuatından yapılan değişiklik nedeniyle olduğunu belirten Nike, Türkiye için yeni karar aldı. Peki, Nike online sipariş neden verilmiyor? 

NİKE ONLİNE SİPARİŞ NEDEN VERİLMİYOR?

Nike Türkiye'de online satışları askıya aldığını açıkladı. Nike'ın konuya dair açıklaması şu şekildedir:

Türkiye gümrük mevzuatında yapılan son değişikliklerin Türkiye'deki tüketicilerimizin alışveriş deneyimine etkisini incelemeye devam ediyoruz. Bu süreçte Nike olarak tüketicilerimize siparişlerinin sorunsuz bir şekilde ve zamanında ulaşmasını garanti edemediğimiz için maalesef Türkiye'den verilen online siparişleri şu an için askıya almak durumundayız.

NİKE UYGULAMA KAPANDI MI, SİPARİŞ NEDEN VERİLMİYOR?

Nike online satışların neden yapılamadığını şu şekilde belirtti:

Türkiye gümrük mevzuatında yapılan son değişiklikler nedeniyle maalesef şu an için Nike.com ve Nike App üzerinden alışveriş yapılamamaktadır. Söz konusu değişikliğin tüketicilerimizin alışveriş deneyimine etkisini incelediğimiz bu süreçte yaşanan olumsuzluktan dolayı özür dileriz. Durumu takip etmeye ve Türkiye'deki tüketicilerimize en iyi şekilde hizmet sunmaya devam edeceğiz. Güncel bilgiler için daha sonra Yardım sayfamızı tekrar kontrol edebilirsiniz.

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ