Yaşam

Oğlunu üstüne oturup öldürdü! 154 kiloluk kadından kan donduran cinayet

ABD'de yaşanan tüyler ürpertici olay, 10 yaşındaki Dakota Levi Stevens'ın, 154 kiloluk üvey annesi Jennifer Lee Wilson tarafından dakikalarca üzerine oturularak hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

Oğlunu üstüne oturup öldürdü! 154 kiloluk kadından kan donduran cinayet
17-07-2024 14:38
17-07-2024 14:44
Google News

ABD'de yaşanan korkunç olay, herkesin kanını dondurdu. 10 yaşındaki Dakota Levi Stevens, 154 kiloluk üvey annesi Jennifer Lee Wilson'ın dakikalarca üzerine oturması sonucu hayatını kaybetti. Küçük çocuk, daha önce komşularına şiddet gördüğünü söyleyip onları kendisini evlat edinmeleri için yalvardığı ortaya çıktı.

KOMŞULARIN EVİNE KAÇMAYA ÇALIŞTI

Mahkeme belgelerine göre, Nisan ayında yaşanan olayda, Dakota, üvey annesinin zulmünden kaçmak için komşularının evine sığınmaya çalıştı. Ancak Wilson, çocuğun kaçmasını engellemek amacıyla evinin önünde onun üzerine oturdu.

Küçük çocuk çığlıklar atarak yardım isterken, ebeveynleri bir yandan sosyal görevliyi çağırmaya çalıştı. Çığlıkları durduğunda ise Dakota'nın hareket etmeyi bıraktığı anlaşıldı.

Dakota Levi Stevens

HAREKET ETMEYİ BIRAKTIĞINDA DAHİ DEVAM ETTİ

Evdeki güvenlik kamerası kayıtlarına göre, Wilson, Dakota'nın hareket etmemesine rağmen onun üzerinde oturmaya devam etti. Bir noktada çocuğa numara yapıp yapmadığını soran Wilson, göz kapaklarının soluk olduğunu fark ettiğinde artık çok geçti. Polisler olay yerine geldiğinde Dakota nefes almıyordu ve acil müdahale ekipleri müdahale ederken çocuk 'gözle görülür şekilde perişan' durumdaydı. Dakota, hastaneye kaldırıldı ve iki gün sonra hayatını kaybetti.

Dakota, ölmeden önce komşusuna giderek şiddet gördüğünü anlatmış ve kendisini evlat edinmeleri için yalvarmıştı. Yerel adli tıp ofisi, ölüm nedenini oksijen yetersizliği sonucu cinayet olarak değerlendirdi. Üvey annenin yaklaşık beş dakika boyunca Dakota'nın üzerinde olduğu belirtildi. Jennifer Lee Wilson, bu hafta tutuklandı ve suçlu bulunması halinde altı yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ