Gündem

Ömer 10.bölüm fragmanı: Radarına takıldı! ‘Niye Gamze’nin peşini bırakmıyorsun?’

Star TV'nin iddialı dizisi Ömer 10.bölüm fragmanında, ‘Sen daha kaç gündür tanıyorsun bu adamı. Ne kadar da çabuk güvenmişsin.’ diyen Ömer, Gamze’ye hesap sorar.

Ömer 10.bölüm fragmanı: Radarına takıldı! ‘Niye Gamze’nin peşini bırakmıyorsun?’
22-03-2023 12:18
Google News

Ömer 10.bölüm fragmanında ‘Yalan söyleme artık!’ deyip isyan bayraklarını kaldıran Ömer, hakikatlerin peşine düşer. Tahir, Nisa’nın gecenin bir vakti çocuklarını yalnız bırakıp içkili bir restorana gittiğini babasına şikayet eder.

Kızılcık Şerbeti 20.bölüm fragmanı: İbrahim'in yaptıklarının faturası pahalıya patladı!Kızılcık Şerbeti 20.bölüm fragmanı: İbrahim'in yaptıklarının faturası pahalıya patladı!

Ömer yeni bölüm fragmanında Tahir’in ‘Nisa ve çocuklar bizde kalacaklar’ çıkışıyla tansiyon gittikçe yükselir. Süreyya, olup bitenlerden sonra Gamze’nin Ömer ile ilişkisini kıskanabileceğini düşünür. Diğer taraftan Gamze’nin Erdal’la birlikteliğini en başından beri doğru bulmayan ve bir türlü hazmedemeyen Ömer’den beklenmedik tepki gelir.

‘Umurumda değil zaten. Nereye gidersen git o adamla.’ diyen Ömer, Gamze’den ‘Bu benim tanıdığım Ömer olamaz’ karşılığını alır. Senaristliğini Gülizar Irmak'ın, yapımcılığını Onur Güvenatam'ın ve yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği Ömer 10.bölümüyle 27 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV'de hayranlarıyla buluşacak.