Gündem

On binlerce genç TÜGVA Doğa Kampı’nda buluştu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), geleneksel hâle getirdiği Doğa Kampı projesinde bu yıl da sezonu açtı. On binlerce liseli öğrenciye ulaşan Doğa Kampları bu yıl da 'Sen geleceksin!' sloganıyla yaza damgasını vuracak.

On binlerce genç TÜGVA Doğa Kampı’nda buluştu
20-07-2024 12:42
Google News

Türkiye'nin çeşitli illerinden kamp alanlarına gelen gençler doğayla iç içe geçen bu kamp ile tatillerini renklendiriyor.

Liseli gençlerin merakla beklediği Doğa Kampı; bir taraftan aksiyon ve macera dolu yarışmaların olduğu parkurlar, çeşitli sportif faaliyetler, diğer taraftan ise alanında uzman kişilerin misafir edildiği, konferans, sohbet ve konserlerden oluşuyor.

GENÇLER HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYOR

Kampa katılan gençlerin yapacağı sportif faaliyetlerden bazıları; mini golf, su savaşı, macera parkuru, rekreatif, canlı langırt, balon futbolu, sumo güreşi, futbol, voleybol, mangala, halat çekme, satranç ve daha birçok eğlenceli faaliyet bulunuyor.

Gençler arasında muhabbet, eğlence ve heyecanın eksik olmadığı kamplara on binlerce öğrencinin katılması bekleniyor.

Hem eğlenen hem de öğrenen gençler, kendilerini manevî olarak da geliştiriyor.

“Türkiye Yüzyılı” vizyonu ekseninde büyük bir coşku oluşturmayı hedefleyen TÜGVA, gerçekleştirdiği projelere ait detayları ve başvuru süreçlerini tugva.org üzerinden paylaşıyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ