Spor

ÖZET | Anadolu Efes 91-77 Galatasaray (3'üncü maç ne zaman?)

Haber 7 - Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı finalinin ikinci maçında Anadolu Efes ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Ergin Ataman'ın öğrencileri, bir önceki maça kıyasla taraftarı önünde 91-77'lik galibiyete uzandı. Peki, serinin 3'üncü maçı ne zaman oynanacak?

ÖZET | Anadolu Efes 91-77 Galatasaray (3'üncü maç ne zaman?)
30-05-2022 00:18
Google News

Türk basketbolunun en üst ligi Basketbol Süper Ligi'nde Play-Off yarı final maçları büyük bir rekabete sahne oldu. Ergin Ataman'ın takımı Anadolu Efes, Play-Off yarı finalinin ikinci maçında Galatasaray'ı 91-77 mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 45-37 sona ererken, 4'üncü çeyreğin sonunda skor Anadolu Efes'in üstünlüğüyle 91-77'yle kapandı. Bu maçtan hemen sonra gözler serinin 3'üncü karşılaşmasına çevrildi. Bilindiği üzere serinin 3'üncü maçı Galatasaray NEF seyircisi önünde oynanacak. Peki, Anadolu Efes Galatasaray NEF Play-Off yarı finalinin üçüncü maçı ne zaman? 

ANADOLU EFES GALATASARAY NEF MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Binlerce basketbol tutkununun merakla beklediği Anadolu Efes Galatasaray NEF maçının özeti, Tivibu Spor YouTube kanalından ve Tivibu uygulamasından seyredilebilir. Bu iki adres dışında, Anadolu Efes Galatasaray maçına dair son gelişmelerden haberdar olabilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Anadolu Efes Galatasaray maçı

MAÇ NE ZAMAN?

Anadolu Efes ile Galatasaray NEF takımları arasındaki Play-Off yarı final serisinin ikinci ayağı, 29 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da başladı. Müsabaka, iki takımın da ortak kullandığı Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynandı. Ev sahibi statüsünde olan taraf Anadolu Efes olduğu için karşılaşmaya Anadolu Efes taraftarı alındı. Ergin Ataman'ın takımı, sahadan 91-77'lik galibiyetle ayrıldı.

İLK MAÇTA NE OLDU?

Son olarak, Avrupa'nın en büyük Kupa'sı EuroLeague'i kazanan Anadolu Efes, Galatasaray'la oynadığı ilk maçı 70-105 gibi net bir skor farkıyla kaybetti. Karşılaşmanın ilk yarısı Sarı-Kırmızılıların 43-34'lük üstünlüğüyle, ikinci devresi de 105-70'lik skorla tamamlandı.

SERİNİN ÜÇÜNCÜ MAÇI NE ZAMAN?

İkinci maç tamamlanır tamamlanmaz bu kez iki takım da üçüncü maça yoğunlaşacak. Bu kez, Sarı-Kırmızılıların ev sahipliğinde oynanacak Galatasaray Anadolu Efes maçı, 31 Mayıs Salı günü organize edilecek. Maç Galatasaray taraftarının önünde oynanacakken Türkiye saatiyle 20.30'da başlayacak.