Dünya

Putin'in yeni görüntüsü hastalık iddialarını güçlendirdi!

Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin'in Belarus Devlet Başkanı Alexander Lukashenko'yu karşılarken elinin titrediği ve ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Putin'in yeni görüntüsü hastalık iddialarını güçlendirdi!
27-04-2022 03:07
Google News

Rusya Devlet Başkanı Putin'in yaklaşık 2 ay önce Belarus Devlet Başkanı Alexander Lukashenko ile yaptığı görüşme öncesindeki hareketleri, Putin'in önemli sağlık sorunları yaşadığına dair spekülasyonları artırdı.

"HASTALANDI" İDDİALARINI GÜÇLENDİRDİ

Putin'in 18 Şubat'ta ağırladığı Belarus Devlet Başkanı Alexander Lukashenko ile yaptığı görüşmede ellerinin kontrolsüz bir şekilde titrediği ve otururken titreyen elleri ile koltuğu sıkı bir şekilde tutuğu anlara ait video ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntüler daha önce hakkında ciddi hastalık belirtileri gösterdiği iddiaları ortaya atılan Putin'in önemli bir hastalığa yakalanmış olabileceği ihtimalini güçlendirdi.

YÜRÜMEKTE ZORLANDIĞI GÖRÜLDÜ

Ortaya çıkan videoda, Putin'inin ayakta misafiri ile tokalaşmak için hazırlandığı sırada sağ elinin kontrolsüz bir şekilde titrediği Putin'in bunu gizlemek vücuduna yapıştırdığı ve konuğuna doğru yürürken sendelediği görülüyor. Huzursuz olduğu görünen Putin, sandalyede oturduğu sırada sürekli ayaklarını yere vurup titreyen eli ile koltuğu sıkı bir şekilde tuttuğu görülüyor.

SAVUNMA BAKANI İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMEDEKİ DURUŞU GÜNDEM OLMUŞTU

Daha önce Savunma bakanı Sergey Şoygu ile yaptığı görüşmede koltukta sürekli yamuk durması ve dengesini sağlamak için masaya tutunması hakkında kanser olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.