Spor

Real Madrid PSG Maçı Canlı İzle! Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Maçını Şifresiz Veren Kanallar...

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi Son 16 turunda Real Madrid, evi Santiago Bernabeu Stadyumu'nda Paris Saint-Germain'i (PSG) ağırlıyor. Real Madrid PSG maçı Türkiye'de Exxen uygulaması üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Bunun haricinde, futbol tutkunları karşılaşmanın yayın bilgiler

Real Madrid PSG Maçı Canlı İzle! Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Maçını Şifresiz Veren Kanallar...
09-03-2022 23:14
Google News

Avrupa'daki futbol organizasyonlarının "zirvesi" olarak gösterilen Şampiyonlar Ligi'nde adını çeyrek finale yazdıran ekipler bir bir belli oluyor. Ancak çoğu Son 16 turu karşılaşması adeta final havasında geçiyor. İşte bu karşılaşmalardan biri de Real Madrid ile Paris Saint-Germain arasında. Hatırlanacağı üzere, iki takım arasındaki ilk karşılaşma Park des Prince'de oynanmış ve PSG sahasından 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. İkinci randevu ise, Madrid'in evi Santiago Bernabeu Stadyumu'nda organize ediliyor. Bu müsabaka, Türkiye'de Exxen adlı dijital platform üzerinden yayınlanacak. Futbol tutkunları ise, karşılaşmanın takvimini inceliyor. Peki, Real Madrid PSG maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, Real Madrid PSG maçını şifresiz veren kanallar...

Real Madrid PSG maçını şifresiz veren kanallar

REAL MADRİD PSG MAÇINA DAİR GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN.

5 Sport Israel 4K UHD

5 Sport Israel HD

Arena Premium 1 Serbia 

beIN Sports MENA English 1 HD

BT Sport 3 HD

bTV Action HD

Canal+ France HD

Cosmote Sport 2 HD

HRT 2 Croatia HD

Kanal A Slovenia HD

RTS 1 Serbia HD

Sky Sport 2 Austria HD

TSN Malta 7 HD

TV3+ Dansk HD

TVi Portugal HD

Virgin Media Two HD

Ziggo Sport Voetbal HD

Real Madrid PSG maçı canlı izle

Real Madrid PSG Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Real Madrid Paris Saint-Germain (PSG) maçı Türkiye'de Exxen adlı dijital video platformu aracılığıyla yayınlanıyor. Bu platforma bağlı ExxenSpor adlı köşede, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları paylaşılıyor. Diğer taraftan, maça dair tüm gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından öğrenebilmeniz mümkün. Exxen üyelikleri hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen aşağıdaki haberi okuyun.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler!Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler! (Haberi okumak için tıklayın)

Real Madrid PSG maçı 9 Mart Çarşamba günü başlıyor. Müsabaka, Türkiye saati ile 23.00'te oynanacak. Eflatun Beyazlılar, Bernabeu'da oynanacak karşılaşmanın biletlerini resmi internet adreslerinden satışa çıkardı. Buna göre, biletler 70 Euro ile 410 Euro aralığında listeleniyor. Biletler, Paris taraftarını da kapsıyor. Ayrıca, Covid-19 önlemleri de uygulanıyor.