Spor

Roma Feyenoord maçı canlı izle | TV8,5 şifresiz yayın UEFA Avrupa Konferans Ligi

Haber 7 - UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinde İtalya temsilcisi AS Roma ile Hollanda'dan Feyenoord, Kupa için Arnavutluk'ta mücadele ediyor. Bu karşılaşma, ülkemizde TV8,5 kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Peki, Roma Feyenoord maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? ?

Roma Feyenoord maçı canlı izle | TV8,5 şifresiz yayın UEFA Avrupa Konferans Ligi
25-05-2022 20:29
Google News

İlk kez bu yıl UEFA bünyesinde uygulanan Konferans Ligi'nde finalin adı belli oldu. Yarı finalde İngiltere Premier Ligi ekibi Leicester City'i eleyen İtalya temsilcisi AS Roma ile Marsilya'yı saf dışı bırakan Hollanda ekibi Feyenoord kozlarını paylaşıyor. Bu karşılaşma, ülkemizde TV8,5 kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Peki, AS Roma Feyenoord Rotterdam maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte final müsabakasını canlı izleme yöntemleri...

ROMA FEYENOORD MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Dünya genelinde yüz binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği AS Roma Feyenoord maçı, Türkiye'de TV8,5 kanalında canlı ve şifresiz olarak seyredilebiliyor. Bunun dışında, TV8,5 kanalının resmi internet sitesi ile EXXEN adlı dijital video uygulamasında da maç yayını yapılıyor. Bu üç adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmeleri tam zamanında öğrenebilirsiniz.

Orkun Kökçü, Feyenoord Rotterdam

MAÇ NE ZAMAN?

AS Roma Feyenoord Rotterdam maçı, 25 Mayıs Çarşamba günü saat 22.00'de başlıyor. Kritik Kupa maçı, Arnavutluk'un başkenti Tiran'daki Ulusal Arena'da oynanıyor. Sezon başında UEFA'nın resmi internet sitesinde yayınlanan açıklama metninde, finalin Arnavutluk'a verildiği duyurulmuştu. Öte yandan, maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Tammy Abraham, AS Roma

HAKEMLER

Istvan Kovacs

Vasile Florin Marinescu

Ovidiu Artene

Sandro Scharer

Marco Fritz

Müsabakanın orta hakemi Istvan Kovacs ile yardımcıları Romanya Futbol Federasyonu'ndan; dördüncü hakem İsviçre'den, VAR hakemi de Almanya'dan atandı.