Spor

Ronaldo’yu şoke eden haber! 2 milyon Euro değerindeki Bugatti Veyron'u...

Haber 7 - 20 milyon Euro değerinde araç koleksiyonuna sahip olan Cristiano Ronaldo, tatil için geldiği Mallorca Adası'nda (İspanya) hayatının şokunu yaşadı. Ronaldo'nun bir çalışanı, 2 milyon Euro değerindeki Bugatti Veyron ile bir kır evinin duvarına çarparken, yerel polis böl

Ronaldo’yu şoke eden haber! 2 milyon Euro değerindeki Bugatti Veyron'u...
20-06-2022 20:21
Google News

Kulüp düzeyinde normal sezonun sona ermesiyle beraber UEFA Uluslar Ligi için Portekiz Milli Takımı'na katılan Cristiano Ronaldo, bu etabın da tamamlanmasıyla Mallorca'nın yolunu tuttu.

Irkçılık mağduru Kylian Mbappe’den 'milli takım” resti! “Ben yokken daha mutluysanız…”Irkçılık mağduru Kylian Mbappe’den "milli takım” resti! “Ben yokken daha mutluysanız…”

Ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte Mallorca'daki lüks malikanede tatil yapan süper star, bu sabah şok edici bir haberle yüzleşti.

Ünlü futbolcunun 20 milyon Euro değerindeki otomotiv koleksiyonunun en değerli parçalarından Bugatti Veyron, bir kır evinin dış cephesindeki duvarına çarptı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bunyalo ilçesine bağlı Sa Coma bölgesi, Ronaldo'nun milyonluk aracının karıştığı kaza ile çalkalanırken, yerel polisler hızla soruşturma başlattı.

Cristiano Ronaldo, Bugatti Veyronu'nu kullanırken

Soruşturmanın akabinde kazaya karışan kişinin Ronaldo olmadığı, ünlü futbolcunun çalışanı olduğu tespit edildi. Adı kamuoyu ile paylaşılmayan bu kişi, kazaya ilişkin tüm sorumlulukları üstlenirken, suçunu da kabul etti.

Samuel Eto'o'nun başı dertte! Vergi kaçırdığı ortaya çıktı, hapis cezasına çarptırıldı...Samuel Eto'o'nun başı dertte! Vergi kaçırdığı ortaya çıktı, hapis cezasına çarptırıldı...

Olay yerindeki bir vatandaş, İspanya basınına verdiği demeçte: "Ronaldo'nun çalışanı buradaki bir evin duvarına çarptı. Sadece maddi hasar var. Kimseye bir şey olmadı. Araba yüksek hızdan ötürü yoldan çıkmış gibiydi. Ev sahibinin tazminat talep edip etmeyeceğini bilmiyorum" diye konuştu.

BÜTAN GAZI TEHLİKESİ

Kazaya dair dikkat çeken bir diğer detay da, duvarın arkasındaki bütan gazıydı. Aracın bütan gazı ile temas edip etmediği tespit edilmezken, kazadan ötürü infilak etmediği öğrenildi. Soruşturmanın devamında depodaki bütan gazları olay yerinden alındı.

Önceki yıl 10 milyon Euro değerindeki Bugatti Centodieci'yi koleksiyonuna dahil eden Cristiano Ronaldo, Aston Martin; Ferrari Monza ve Bentley gibi lüks markaların araçlarına sahip.

Portekizli yıldız, Mallorca'da kazaya karışan aracını EURO 2016 zaferinden sonra almıştı. Eşinin hediye ettiği Mercedes marka aracıyla birlikte Bugatti Veyron'unu da Mallorca'ya götürmüştü.