Gündem

RTÜK Başkanı Şahin'den Kılıçdaroğlu ayarı

Haber 7 - RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısındaki konuşmasının incelenmesini isteyen RTÜK üyesi İlhan Taşçı'ya Kılıçdaroğlu'nun el-kol hareketini hatırlatarak tepki gösterdi.

RTÜK Başkanı Şahin'den Kılıçdaroğlu ayarı
02-06-2022 15:41
Google News

RTÜK üyesi İlhan Taşçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak RTÜK'e verdiği dilekçeyi paylaştı. Taşçı, "AKP Genel Başkanı Sn Erdoğan’ın sözlerinin incelenmesi için RTÜK’e dilekçeyle başvurdum. Tüm yurttaşlarına “Efendiler” diye seslenen Atatürk’ün kurduğu Türkiye’de hiç kimsenin kimseye hakaret etme, kaba dil kullanma hakkı ve “özgürlüğü” olamaz. RTÜK de tepkilere kulak tıkayamaz" açıklamasını yaptı. 

RTÜK BAŞKANI'NDAN KILIÇDAROĞLU AYARI

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in paylaşımına şu sözlerle tepki gösterdi:

Sayın Taşcı; siyasilerin Meclis'te yapmış olduğu konuşmalara gösterdiğiniz bu hassasiyeti, CHP Genel Başkanı'nın Genel Kurul konuşmasındaki müstehcen el-kol hareketinde de göstermenizi beklerdik. O konuda da şikayet dilekçenizi bekliyoruz. Sonra bu dilekçenizi inceleyeceğiz.

Sayın Taşcı; siyasilerin Meclis'te yapmış olduğu konuşmalara gösterdiğiniz bu hassasiyeti, CHP Genel Başkanı'nın Genel Kurul konuşmasındaki müstehcen el-kol hareketinde de göstermenizi beklerdik. O konuda da şikayet dilekçenizi bekliyoruz. Sonra bu dilekçenizi inceleyeceğiz. https://t.co/JLlChCU35b

— Ebubekir Şahin (@ebekirsahin) June 2, 2022