Dünya

Rusya'nın başlattığı işgalin 7. gününde korkunç görüntü! Başkent Kiev'de yola roket düştü

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik askeri harekatında bir hafta geride kalırken, Rus ordusunun başkent Kiev ve Harkov’daki saldırıları da hız kesmiyor. Ajansların son dakika koduyla servis ettiği bir videoda, siren seslerin yükseldiği Kiev’de yola roket düştüğü anlar yer aldı. ?

Rusya'nın başlattığı işgalin 7. gününde korkunç görüntü! Başkent Kiev'de yola roket düştü
02-03-2022 10:31
Google News

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emriyle Rus ordusunun Ukrayna'ya yönelik askeri harekatı 7. gününde devam ediyor. Ukrayna'nın en büyük ikinci kenti Harkov'a düzenlenen roket saldırısında 21 kişi hayatını kaybederken, 112 kişi de yaralandı.

AJANSLAR SON DAKİKA KODUYLA GEÇTİHarkov'un ardından başkent Kiev'e yönelik roket saldırılarının da başladığı aktarılırken, ajansların son dakika koduyla servis ettiği bir görüntü ise dehşet yarattı.

KAMERALARA ANBEAN YANSIDIOnlarca sivilin araçlarıyla seyir halinde bulunduğu Kiev'de yola Rus ordusunun fırlattığı bir roketin düşme anı kameralara anbean yansırken, başkentte yükselen siren sesleri de videoya damga vurdu.

DÜN DE TV KULESİ BOMBALANMIŞTIÖte yandan dün de Kiev'deki bir TV kulesini vuran Rus güçleri 5 kişinin hayatını kaybetmesine yol açmıştı. Baz istasyonları, televizyon ve radyo vericilerinin yanı sıra internet ve teknolojik altyapıların bulunduğu televizyon kulesine düzenlenen saldırı nedeniyle televizyon yayınlarının bir süre boyunca yapılamayacağı açıklanmıştı.

Erdem Aksoy Erdem Aksoy Gündem Editörü Haberler.com - Dünya
Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ