Yaşam

Saatlerin anlamları! Ters ve simetrik saatler ne anlama gelir? Tek, çift, aynı olursa...

Pek çok farklı nedene bağlı olarak gün içerisinde kolumuzdaki, masadaki yahut duvardaki saate bakma ihtiyacı hissederiz. Gördüğümüz sayıların aynı, tek veya çift olma halinde de ne manaya geldiğini öğrenmek isteriz. Sayıların birbirinden değişik anlamlar içerdiği inancına s

Saatlerin anlamları! Ters ve simetrik saatler ne anlama gelir? Tek, çift, aynı olursa...
24-08-2022 12:29
Google News

Yaygın olan inanç doğrultusunda her saat dilimi farklı anlamları beraberinde getirir. Saatlerin anlamları, sayıların tek, çift ya da aynı olma haline göre biçim kazanır. Gün içerisinde çeşitli noktalarda bulunan saatin kontrol edilmesi birçok sebebe göre değişkenlik gösterebilir. Kimi insanlar gördüğü sayıların kendisine özel bir alam ifade ettiğini düşünür ve beraberinde saatlerin anlamları konusuna yakından ilgi duyar. Ters ve simetrik saatlerin anlamları kişilerin hakkımızda ne hissettiğini belirtir ve özel hayata dair önemli mesajları içerisinde barındırır.

00:00 Saat Anlamı:

00:00 saatinin anlamı, 'Seni düşünüyor' demektir. Aşılması oldukça zor bir durumun içerisinde olduğunuzu gösterir. Güçlüklerin üstesinden gelebileceğinize yönelik anlamı da bulunur. Öte yandan gönül verdiğiniz kişinin sizi düşündüğüne yönelik yorum da getirilebilir.

01:01 Saat Anlamı

01:01 saatinin anlamı kısaca ‘Seni Seviyor’ demektir. Şayet saatinizi kontrol ettiğinizde bu sayıya denk gelmişseniz sizi seven biri olduğu anlamına gelebilir. Aynı zamanda iş hayatınızda güçlü bir duruş sergilediğiniz yorumu da çıkarılabilir.

02:02 Saat Anlamı:

02:02 saatinin anlamı ‘Senden Hoşlanıyor’ demektir. Bu kişi sizin hoşlandığınız biri de olabilir ya da sürpriz bir isim de olabilir. Düşünce, duygu ve davranışlarınızla o kişinin sizden etkilendiği söylenebilir. Size karşı kalbinin kapılarını ardına kadar araladığı yorumu da çıkarılabilir.

03:03 Saat Anlamı:

03:03 Saatinin Anlamı, ‘Sana Aşık Olmaya Başlıyor’ demektir. Konuştuğunuz insanın kalbinde size karşı aşk tohumları filizlendi. İlişkinizi artık bir sonraki seviyeye getirmenizin lazım geldiğinin habercisidir. Eğer sizin de ona karşı kalbiniz doluysa ilişkinize şans verebilirsiniz.

04:04 Saat Anlamı:

04:04 saatinin anlamı, ‘Seni Çok Seviyor’ demektir. Sana tüm kalbiyle bağlanmış bir kişinin olduğunun göstergesidir. Sana karşı sevgiyle ve ilgiyle dolu kişinin var olduğunu bilmen gerekir. Seninle beraber vakit geçirebilmek için tüm imkanları zorluyor.

05:05 Saat Anlamı:

05:05 saatinin anlamı, ‘Senden Nefret Ediyor’ demektir. Hayatınızdaki kişinin size karşı öfke dolu olduğunun sinyallerini verir. Herhangi bir sebepten ötürü karşındaki kişiyi bir hayli kızgın olmasına zemin hazırlamışsın ve bu durumda kendini affettirmek için elini çabuk tutman gerekebilir.

06:06 Saat Anlamı:

06:06 saatinin anlamı, ‘Herhangi Bir Teklif İçin Kötü Bir Gün’ demektir. Konuştuğunuz kişiyle program/aktivite yapabilmek için uygun bir gün olmadığını söyleyebilmek mümkün. Bu nedenle herhangi bir problem yaşanmaması adına planlarınızı farklı bir güne ertelemenizi tavsiye edebiliriz.

07:07 Saat Anlamı:

07:07 saatinin anlamı, ‘Senden Çocuk Yapmak İstiyor’ demektir. Büyük bir olasılıkla evlilik hayatınız var veya bu yolda adım adım ilerlemektesiniz. Hayatınızı birleştirdiğiniz ya da birleştireceğiniz kişi sizden çocuğu olmasını talep ediyor. Ebeveynlik duygusunu bir an önce yaşamak istediğinin habercisidir.

08:08 Saat Anlamı:

08:08 saatinin anlamı, ‘Sana Kahvaltı Teklif Edecek’ demektir. Sevdiğiniz kişi sizinle beraber tadına doyum olmayacak bir kahvaltı masasında oturmak istiyor. Size gerçekten kıymet verdiği için güne ilk olarak sizinle başlamayı niyet ediyor ve bunun en doğru adımı olarak kahvaltıyı teklif ediyor.

09:09 Saat Anlamı:

09:09 saatinin anlamı, ‘Seni Üzecek Bir Söz Söyleyecek’ demektir. Karşınızdaki kişinin ağzından çıkacak sözlerle sizi inciteceği mesajını taşır. Bu süreç geçinceye kadar sizin de ruh sağlığınız için o kişiden uzak durmanız gerekebilir. Veya herhangi bir söz işittiyseniz de geçici bir sürecin içerisinde olduğunuzu kendinize hatırlatın ve sorunların çözüme kavuşacağına dair inancınızı yitirmeyin.

10:10 Saat Anlamı:

10:10 saatinin anlamı, ‘Senden Ayrılmak İçin Fırsat Kolluyor’ demektir. Eğer bu sayıyı gördüyseniz dikkatli olmazda fayda var. Çünkü hayatınızdaki kişi aranızdaki problemleri bahane ederek sizden ayrılmanın yollarını arıyor olabilir. Bu nedenle problemin kaynağını bulmanız ve onları çözebilmek için harekete geçmeniz gerekebilir.

11:11 Saat Anlamı:

11:11 saatinin anlamı, ‘Sana Sürpriz Bir Hediyesi Var’ demektir. Gönül verdiğiniz kişi tarafından gelebilecek tüm sürprizlere hazırlıklı olmalısınız. Sizin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktıracak ve kendinizi son derece iyi hissettirecek hediyeyi vermeyi planlıyor olabilir.

12:12 Saat Anlamı:

12: 12 saatinin anlamı, ‘Seni Ailesine Anlatacak’ demektir. Sevdiğinizin hayatında çok özel bir konuma sahip olduğunuz için sizden ailesine bahsedecek olabilir. Hem kadınlar hem erkekler açısından heyecanın tavan yaptığı saat dilimleri arasında yer alan 12:12’de hayatınızdaki kişinin ailesi ile kısa bir zaman sonra tanışabilirsin.

13:13 Saat Anlamı:

13:13 saatinin anlamı, ‘Seninle Konuşmaya Utanıyor’ demektir. Karşınızdaki kişinin sizinle paylaşmayı düşündüğü bir konunun mevcudiyetinin, lakin bunu size anlatmak noktasında birtakım çekincelerinin olduğunun göstergesidir.

14:14 Saat Anlamı:

14:14 saatinin anlamı, ‘Evlenme Teklifi Etmeyi Düşünüyor’ demektir. Görüştüğünüz kişi sizinle evlilik planı içerisine girmiş olabilir. Sizinle mutlu beraberliğini evlilik taçlandırmayı kafasına koymuş durumda olduğunun sinyallerini taşıyabilir.

15:15 Saat Anlamı:

15:15 saatinin anlamı, ‘Seninle Kaçmak İstiyor’ demektir. Herkesten ve her şeyden uzaklaşmak ve sizinle baş başa tatil programı ayarlıyor olabilir. Gündelik hayatın yoruculuğundan ve monotonluğundan sıkılan sevdiğiniz, sizinle beraber dinlendirici bir tatilin keyfine varmak istiyor.

16:16 Saat Anlamı:

16:16 saatinin anlamı, ‘Seni Arkadaşlarına Anlatıyor’ demektir. Kıymet verdiğiniz kişi aynı kıymeti size de veriyor ve bu bağlamda arkadaşlarına her defasında sizi anlatmaktan geri durmuyor. Veya bu durumun tam tersi de görülebilir, olumlu yerine olumsuz bir şekilde de sizi arkadaşlarına anlatıyor olabilir.

17:17 Saat Anlamı:

17:17 saatinin anlamı, ‘Seninle Aynı Hayalleri Kuruyor’ demektir. Hayatınızdaki kişinin sizinle benzer hayalleri kurduğunun göstergesidir. Sizinle birebir aynı hisleri paylaşan o kişiyle aranda mutluluk, huzur ve güven gibi en özel duyguları güçlü bir şekilde inşa etmişsin demektir.

18:18 Saat Anlamı:

18:18 saatinin anlamı, ‘Seni Herkesten Daha Çok Seviyor’ demektir. Şayet bu sayıyla karşı karşıya kaldığıysanız çok şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz. Hayatınızdaki kişinin herkesi bir kenara bırakıp önceliği size vermesi ve kalbinin merkezine yerleştirmesi eşi benzeri bulunmayan bir fırsattır.

19:19 Saat Anlamı:

19:19 saatinin anlamı, ‘Elini Tutup Seni Öpmek İstiyor’ demektir. O kimsenin duygusal yönü çok ağır bastığı için size karşı güçlü bir çekim kuvveti olduğunun habercisidir. Sizi karşı duygularını bir an dahi saklamak istemiyor, sizin elinizi tutup öperek sevgisini belli edecek davranışlarda bulunuyor.

20:20 Saat Anlamı:

20:20 saatinin anlamı, ‘Şu Anda Başkasıyla Konuşuyor’ demektir. Eğer ki bu rakamı gördüyseniz durumların hiç de iç açıcı olmadığından söz edebiliriz. Sevdiğiniz kişinin güvenilir biri olup olmadığına yönelik tereddüte düşebilirsiniz. Karşınızdaki kişiyle ilişkinizi tekrar gözden geçirmenizde fayda olabilir.

21:21 Saat Anlamı:

21:21 saatinin anlamı, ‘Seninle İlgili Gelecek Hayalleri Kuruyor’ demektir. Hayatınızdaki kişinin sizinle aşka yelken açmış durumda olduğunun belirtisidir. Sizi tanışıp tanışabileceği en doğru kişi olarak nitelendiriyor ve bu bağlamda sizinle alakalı gelecek planlarını şekillendirmeye çalışıyor.

22:22 Saat Anlamı:

22:22 saatinin anlamı, ‘Sana Kahve Ismarlayacak’ demektir. Cazip ve reddedilemeyecek bir kahve teklifiyle karşına çıkacak olabilir. Bu teklifle beraber sürpriz kararını sizi açıklamayı düşünebilir. Çünkü hiçbir kadın ya da erkek ilgi duymadığı birine kahve ısmarlama teklifini sunmayı aklından geçirmez.

23:23 Saat Anlamı:

23:23 saatinin anlamı, ‘Senin İçin Hayatının İlki Ve Teki Olduğunu Düşünüyor’ demektir. Bu kişi sizin bambaşka biri olduğunuzu kanaat getirdi. Diğerlerinden çok farklı özellikleriniz bulunduğu inancı kuvvetlendi. Sizi öyle eşsiz görüyor ki, daha önce karşısına sizin gibi birinin asla çıkmadığını düşünüyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ