Gündem

Sabah Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şaban Arslan vefat etti!

Sabah Gazetesi’nde uzun seneler Haber Müdürlüğü, Haber Koordinatörlüğü görevinde bulunan ve daha sonra Yazı İşleri Müdürlüğü görevini üstlenen Şaban Arslan geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Sabah Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şaban Arslan vefat etti!
03-04-2023 23:53
Google News

Turkuvaz Medya bünyesinde faaliyet gösteren Sabah Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şaban Arslan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde Sabah Gazetesi'nde çalıştığı sırada rahatsızlanan Arslan, Şişli Etfal hastanesine kaldırıldı.

ŞABAN ARSLAN HAYATINI KAYBETTİ

Arslan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak vefat etti. 

2009 yılında Sabah Gazetesi Haber Müdürlüğü görevine getirilen Arslan,daha sonra da Haber Koordinatörlüğü görevini yürütmüştü. Son olarak Sabah Gazetesi Yazı İşleri Müdürü görevini yürüten 56 yaşındaki Arslan evli ve 2 çocuk babasıydı.

Kanal7 Medya Grubu olarak, Sabah Gazetesi'nde Yazı İşleri Müdürü görevini yürüten Şaban Arslan'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

UMED'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği Şaban Arslan için başsağlığı mesajı yayımladı. UMED'den yapılan açıklamada, "Sabah Gazetesi Yazı İşleri Müdürü gazeteci Şaban Arslan’ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve basın camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanı Cennet olsun." ifadeleri kullanıldı.

Sabah Gazetesi Yazı İşleri Müdürü gazeteci Şaban Arslan’ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve basın camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanı Cennet olsun.

— Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) (@MedyaUmed) April 3, 2023

İLETİŞİM PLATFORMU'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İletişim Platformu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Meslek hayatı boyunca çalıştığı medya kuruluşlarında sevilen ve saygı gösterilen örnek bir gazeteci olan @sabah Yazı İşleri Müdürü Şaban Arslan’a Allah’tan rahmet, yakınları ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanın cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Meslek hayatı boyunca çalıştığı medya kuruluşlarında sevilen ve saygı gösterilen örnek bir gazeteci olan @sabah Yazı İşleri Müdürü Şaban Arslan’a Allah’tan rahmet, yakınları ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanın cennet olsun @sabanarslan https://t.co/jgCETxrlIt

İletişim Platformu (@iletisimpltform) April 3, 2023

ŞABAN ARSLAN KİMDİR?

1 Ocak 2009 tarihinde Sabah Gazetesi Haber Müdürlüğü'ne getirilen Arslan daha sonra Haber Koordinatörlüğü'ne ardından da Yazı İşleri Müdürlüğüne terfi etti. 55 yaşındaki Arslan 2 çocuk babasıydı.

1967 Ordu Ünye doğumlu olan gazeteci Şaban Arslan, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik Bölümü'nü bitirdi.

Gazetecilik mesleğine Hürriyet Gazetesi´nde başlayan Arslan, ardından sırayla Akşam Gazetesi´nde İstihbarat Şefliği ve Haber Müdürlüğü, Yeni Şafak Gazetesi´nde İstihbarat Müdürlüğü yaptı.

Yeni Şafak Gazetesi'ndeki haberleriyle büyük ses getiren Arslan, 2008'de Sabah Gazetesi Bölge Koordinörü olarak göreve başlayarak Marmara, Karadeniz, Bursa, Anadolu eklerini hazırladı.

Yine aynı yıl içinde Haber Koordinatörlüğü görevine getirilen Arslan, Yazı İşleri Müdürü görevini sürdürmekteydi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Arslan'ın yayınlanmış 4 kitabı bulunmaktadır.

 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ