Spor

Satışa izin çıkmadı! Chelsea, Türk kulübü olmayacak

İngiltere hükümeti, aralarında Chelsea’nin sahibi Roman Abramovich’in de olduğu 7 Rus iş insanının mal varlıklarını dondurdu. Bu kararla beraber Chelsea’nin satış işlemleri de askıya alındı.

Satışa izin çıkmadı! Chelsea, Türk kulübü olmayacak
10-03-2022 13:29
Google News

Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in İngiltere'deki mal varlıkları donduruldu. Abramovich'le birlikte 7 Rus iş insanının İngiltere'deki mal varlıklarının dondurulduğu açıklandı.

Satışa izin çıkmadı! Chelsea, Türk kulübü olmayacak

ÖZEL LİSANSPremier Lig devi Chelsea, özel bir lisansla faaliyetlerine devam edecek. Ve kulüp çalışanlarının bu lisansla görevlerine devam edeceği kaydedildi.

SATIŞ DURDURULDUİngiliz hükümetinin aldığı kararın ardından Chelsea'nin satışının durdurulduğu belirtildi. Ayrıca, sezonun kalan maçları için bilet satışının yapılmayacağı ve maçlara sadece kombine kart sahiplerinin alınacağı, kulübün ürünlerini satan mağazaların yeni bir karara kadar kapalı olacağı ifade edildi.

MUHSİN BAYRAK TALİP OLMUŞTUChelsea'yi satın almak isteyen Bitlisli Mutki Aşireti liderlerinden iş insanı Muhsin Bayrak, "Neticelendirmeye yakınız" açıklamasında bulunmuştu. Ancak İngiliz hükümetinin kararıyla satış gerçekleşmeyecek.

Süper Lig maçları şifresiz verilse izler misiniz? #SüperLig | #TFF | #futbol

— Haberler (@Haberler) March 9, 2022

Ömer Özarslan Ömer Özarslan Spor Servisi Haberler.com - Spor
Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ