Spor

Sergen Yalçın derken Trabzonspor'da sürpriz hoca tercihi!

Tüm Spor - Teknik direktör Sergen Yalçın'la görüşen Trabzonspor'da gündeme son olarak Rus teknik adam Stanislav Cherchesov geldi.

Sergen Yalçın derken Trabzonspor'da sürpriz hoca tercihi!
08-04-2023 09:47
Google News

Trabzonspor'un kupada Ankaragücü'ne elenişin ardından Orhan Ak istifa edince yeni yönetimin bir numaralı gündem maddesi teknik direktör oldu.

Trabzonspor'da teknik direktör konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Stanislav Cherchesov menajerler aracılığıyla Bordo-Mavililere önerildi.

ANLAŞILAMAZSA STANİSLAV CHERCHESOV

Avcı'nın ardından Orhan Ak'ın da takımdan ayrılmasıyla teknik direktör arayışlarını hızlandıran Trabzonspor, Sergen Yalçın'la görüşmüştü. Başarılı teknik adamdan ilk temasta olumlu sonuç alamayan Bordo-Mavililere Stanislav Cherchesov önerildi.

Trabzonspor ise Stanislav Cherchesov ile ilgili kararını henüz vermedi. Sergen Yalçın'la bir kez daha görüşecek olan Bordo-Mavili yönetim, başarılı hocadan sonuç alamazsa Stanislav Cherchesov'a yönelebilir.

Uzun süre Rusya Milli Takımı'nı çalıştırdıktan sonra 2021 yılı sonunda Ferenvaros'a imza atan ve 4-2-3-1 sistemini benimseyen Stanislav Cherchesov, Ferencvaros ile çıktığı 64 maçta 37 galibiyet, 15 yenilgi ve 12 beraberlik elde ederek maç başına 1.92 puan ortalaması yakaladı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ