Spor

Sivasspor Al Sharjah maçı ne zaman?

Haber 7 - Rıza Çalımbay idaresinde ikinci etap çalışmalarını Avusturya'nın Güssing ilçesinde sürdüren Sivasspor, buradaki ikinci maçını Al Sharjah ile oynayacak. Peki, Sivasspor Al Sharjah maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen müsabak

Sivasspor Al Sharjah maçı ne zaman?
25-07-2022 15:44
Google News

Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil etmeye hazırlanan Sivasspor, Avusturya'da çalışmalarını sürdürüyor. Burada ikinci maçını Sigma Olomouc ile oynayan Yiğido, üçüncü ve son sınavını Al Sharjah karşısında verecek. Günler öncesinde Avrupa ülkesine gidip ikinci etap programına geçen Kırmızı-Beyazlılar, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ekibiyle düzenlenen müsabakanın akabinde Türkiye'ye dönecek. Peki, Sivasspor Al Sharjah maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? 

SİVASSPOR AL SHARJAH MAÇI NE ZAMAN?

Yaz döneminde şimdiye dek dört maç oynayan Sivasspor, beşinci ve son mücadelesini Al Sharjah karşısında verecek. Bu müsabaka 25 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00'da başlayacak.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay

Sivasspor'un da resmi internet sitesinde yayınlanan bilgiler doğrultusunda, Al Sharjah müsabakası Friedberg'deki Gewerbepark'ta organize edilecek. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yüzde 15 ihtimalle yağışlı geçmesi bekleniyor.

MAÇIN YAYIN BİLGİLERİ

Sivasspor ile Al Sharjah arasındaki müsabakanın Türkiye'de yayıncısı bulunmuyor. Sadece Sivasspor'un YouTube kanalında oynanan hazırlık maçlarının hikayesi ve özet görüntüleri paylaşılıyor.

Öte yandan müsabakayı sınırlı sayıda taraftarın tribünden takip edeceği biliniyor. Buna ek olarak TÜMSPOR'u ziyaret ederek Sivasspor Al Sharjah maçına dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

SİVASSPOR'UN TRANSFERLERİ

Rıza Çalımbay ile dördüncü sezonuna girmeye hazırlanan Sivasspor, yaz transfer döneminde şimdiye dek üç futbolcu ile anlaşmaya vardı. Üç transfer için 1 milyon Euro harcama yapan Yiğido, oyuncu satışından gelir elde edemedi.

Sivasspor Sigma Olomouc maçından bir fotoğraf

Kırmızı-Beyazlılar, 17 Haziran'da açılan yaz transfer döneminde Karol Angielski, Robin Yalçın ve Murat Paluli ile anlaşmaya vardı. Diğer taraftan Fayçal Fajr, Ahmet Oğuz, Volkan Eğri; Koray Altınay, Sefa Yılmaz, Jorge Felix, Safa Gundak, Serhat Öztürk ve Batuhan Akkuzu ile yol ayrımına gitti.

2021-2022 futbol sezonunda Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Sivasspor, yeni dönemi Trabzonspor ile oynayacakları Süper Kupa maçı ile açacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda düzenlenecek kupa maçı, 30 Temmuz Cumartesi günü saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşmayı 65 bin futbolseverin tribünden takip etmesi bekleniyor.