Gündem

Siyonistlerden çıkış daha!

Daha önce işgalci İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili siyonistlerden bir paylaşım daha geldi.

Siyonistlerden çıkış daha!
04-08-2024 23:12
04-08-2024 23:41
Google News

EshaHaber Gündem Haberler

Haber7

Daha önce işgalci İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na açıktan destek vermesinin ardından siyonistlerden dikkat çeken bir paylaşım daha geldi. 

Sosyal medyada soykırıma karşı direnen Hamas'ı "terör örgütü" olarak tanımlamaya devam eden İmamoğlu'nun videosunu paylaşan Dean Shmuel Elmas, CHP'li İBB Başkanı'nın Hamas'ı "terör örgütü" olarak tanımlamaya devam ettiğini belirtti.

İsrail'de yayın yapan Globes isimli haber sitesinde çalışan siyonist isim, “Hamas Türkiye'de manşetlerde yer almaya devam ediyor fakat herkes onları desteklemiyor. İstanbul Belediye Başkanı ve muhalefet liderlerinden Ekrem İmamoğlu  dün bir kez daha Hamas eylemlerinin "terör eylemi" olduğunu belirterek tavrının arkasında durdu” yorumunu yaptı.

"ANADOLU'NUN İŞGALİNİ PLANLIYORUM"

Siyonist propaganda aracı Shmuel Elmas, daha önce de sosyal medya hesabından skandal bir açıklamada bulunmuştu. Elmas eline aldığı Türkiye haritasına baktığı fotoğrafı yayınlayarak, "Gazze'nin işgalinin sonuna yaklaşırken Anadolu'nun işgal planlarını yapmaya başladım" ifadelerini kullanmıştı.

eshahaber.com.tr


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ