Dünya

Siyonistleri kuduza çeviren gerçek: İsrail'in elebaşıları Gazze’de bir bir öldürülüyor

Gazze'de 7 aydır hiçbir hedefine ulaşamayıp özel birliklerini teker teker kaybeden İsrail, mücahidler karşısında komutanlarının da ölüsünü taşıyor. Kassam Tugayları, İsrail'in 401. Tugayı'ndan öldürdükleri üst düzey isimleri yayınladı.

Siyonistleri kuduza çeviren gerçek: İsrail'in elebaşıları Gazze’de bir bir öldürülüyor
28-05-2024 17:43
Google News

HABER7

Terör devleti İsrail, Gazze Şeridi’nde sivillerin sığındığı bölgelere hava saldırılarını artırırken, topraklarını ve vatandaşlarını savunan Kassam Tugayları, şehitlerin intikamını almaya devam ediyor.

Hiçbir devlet imkanına sahip olmamasına rağmen 7 ayı aşkın süredir tam teçhizatlı ve ABD/Batı destekli İsrail ordusuna karşı koymayı başaran Hamas teşkilatının askerî kanadı Kassam Tugayları, öldürülen üst düzey İsrail askerleriyle ilgili görüntü yayınladı.

7 Ekim’den bu yana 401. Tugay’dan 17 İsrail askerini öldürdüğü bilinen Kassam mücahidleri, etkisizleştirilen siyonistlerin isim ve fotoğraflarına yer verdi.

Kassam Tugayları, Refah hududunda devriye gezen İsrail 401’inci Çelik Butt Tugayı’na ait bir tankın görüntüsüyle başlayan videpda, bu tugayın birçok askeriyle birlikte subaylarının da öldürüldüğünü duyurdu.

Gazze’de esir alınan 3 İsrail askerinin silahları o gerçeği ortaya çıkardı!Gazze’de esir alınan 3 İsrail askerinin silahları o gerçeği ortaya çıkardı!

Kassam Tugaylarının videosunda, İsrail 401. Tugayı’nın elebaşılarından şu isimler sıralandı:

401. Tugay Harekat Komutanı Sebastian İyonu

401. Tugay Bölük Komutanı Yair Zaloff,

401. Tugay Zırhlı Bölük Komutanı Neria Zest,

401. Tugay 601. Mühendis Taburu Komutan Yardımcısı David Shakori

401. Tugay 52. Tabur Müfrezen Komutanı Kfir Yitzchak Brenko

Videoda, İsrail makamlarına “Peki kadın ve çocuk katilleri olarak siz neyinizle övünüyorsunuz?” sorusu yöneltildi.

İşte o görüntüler: