Politika

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde konuşuyor.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
02-05-2023 15:57
Google News

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Şu anda karşımda 100 bini aşkın Antalyalı var. Türkiye Yüzyılı'nı beraber inşa edeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nın inşası için hazırlandığımız şu günlerde bir kez daha Antalya'nın desteğine talip olmak için sizlerleyiz.

11 ORTAK TEK MASADA!

Masada yer olduğunu gören Türkiye düşmanları PKK ve FETÖ de seslerini yükseltti, oldu 11 ortak. Karşımızdaki kişinin ve onun temsil ettiği masanın gerçekte ne olduğunu şöyle bir görüntülerle hatırlayalım

Kılıçdaroğlu'nu karşımıza cumhurbaşkanı adayı olarak diken bir mekanizma var. Türkiye siyasetine ve yönetimine dönük böyle bir oyunu asla hak etmiyor.

'Tıpış tıpış oy vereceksiniz” diyordu. Bunların derdi Türkiye’yi siyasetiyle ekonomisiyle bataklığa saplamaktır.

Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken mekanizma CHP tabanının, ittifaktaki partilerin tabanlarının hassasiyetlerini zerre umursamıyor. (Millet İttifakı) Bunların derdi Türkiye'yi en az yarım asır daha kendine gelemeyeceği bir çukura itmek, bir bataklığa saplamaktır.

"BENİM MİLLETİM YALANA DOLANA EVET DEMEYECEK"

Ne diyorlar? “Selo’yu çıkaracağız.” Ondan sonra da Öcalan’ın yerine getireceklermiş. Benim milletim yalana dolana evet demeyecek. Terörist Demirtaş Diyarbakır'da 51 kardeşimizin ölümüne neden oldu. Şimdi cezaevinden çıkaracağız diyorlar. Demek ki bay bay Kemal'in HDP ile yaptığı görüşme bu.

Ülkeyi bir avuç sapkın ideoloji mensubuna teslim etmek, kardeşi kardeşe kırdırmak istiyorlar. Ülkeye köken ve mezhep ayrışmasını derinleştirerek yeniden kamplara bölmek istiyorlar.

Türkiye'yi bugünkü seviyesine getirmeseydik, emin olun bize karışmazlardı. Biz teslim olmayı değil, mücadele etmeyi seçtiğimiz için hedefteyiz.