Politika

Son dakika: Skandal sözler sonrası Türkiye'den tokat gibi açıklama!

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın X hesabından yaptığı yeni skandal paylaşım sonrası çok sert bir açıklama yayımladı.

Son dakika: Skandal sözler sonrası Türkiye'den tokat gibi açıklama!
06-08-2024 16:38
06-08-2024 16:47
Google News

EshaHaber Gündem Haberler  

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanlığı, katil İsrail'in eli kanlı Dışişleri Bakanı Katz'ın, bir sosyal medya platformunda yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

İsrail Dışişleri Bakanı'nın, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan, "iftira ve yalan dolu, düzeysiz paylaşımlar yapmayı alışkanlık haline getirdiği" hatırlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bahse konu şahıs, muhatap alınacak biri olma niteliğini çoktan yitirmiştir. Türkiye, dün olduğu gibi bugün de Filistinlilere en güçlü desteği vermeyi sürdürecektir."

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, sosyal medya hesabında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan iftira ve hakaret içeren bir paylaşım yapmıştı.

İsrailli Bakan'dan yeni küstahlık: Şimdi de Mansur Yavaş'ı dahil etti

KATZ'DAN HADSİZ PAYLAŞIM

Son paylaşımlarıyla Türkiye'yi hedef alan eli kanlı İsrail'in Dışişleri Bakanı Israel Katzson yaptığı paylaşımda, "Dün, antisemit diktatör Erdoğan, ABD ve Batılı Devletlere sözel olarak saldırarak 'İsrail'deki Siyonistler tarafından esir alındıklarını' söyledi. Erdoğan, esir alınmış biri varsa, bu senin diktatörlüğün altındaki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıdır. 57 milyon Türk Instagram kullanıcısının bu platforma erişimini kısıtlıyorsun ancak kendi özel Instagram hesabını erişime açık tutuyorsun. Şahsıma karşı gerçekleştirilen saldırılar, gerek Türkiye vatandaşlarına gerekse de dünya vatandaşlarına gerçeği ifşa etmemi engellemeyecek. Hamas'ı kucaklayan bir lider, kendi halkına diktatör gibi baskı uygulayan bir lider diktatördür." ifadelerini kullanmıştı.

Dün, antisemit diktatör @rterdogan_ar @RTErdogan, ABD ve Batılı Devletlere sözel olarak saldırarak "İsrail'deki Siyonistler tarafından esir alındıklarını" söyledi.

Erdoğan, esir alınmış biri varsa, bu senin diktatörlüğün altındaki Türkiye Cumhuriyeti varandaşlarıdır. 57 milyon… pic.twitter.com/x46kHMotYX

— ישראל כ”ץ Israel Katz (@Israel_katz) August 6, 2024eshahaber.com.tr


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ