Politika

Son dakika: Torunu uyardı, Erdoğan Macron'un davetini reddetti! Toplantıda ilk kez duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış törenindeki sahnelerle ilgili çok sert konuştu. Erdoğan, Macron'un davetini torunun uyarısıyla geri çevirdiğini açıkladı.

Son dakika: Torunu uyardı, Erdoğan Macron'un davetini reddetti! Toplantıda ilk kez duyurdu
30-07-2024 18:23
Google News
EshaHaber Gündem Haberler    

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

Paris 2024 Olimpiyatları açılış törenine de değinen Erdoğan, "Paris'teki rezil sahne, sadece Katolik alemini sadece Hristiyan dünyasını değil, en az onlar kadar bizi de rencide etti. İlk fırsatta Sayın Papa'yı arayacağım. Hristiyan alemine, tüm Hristiyanlara karşı yapılan ahlaksızlığı paylaşacağım" şeklinde konuştu

Fransız din adamlarından Olimpiyat açılış törenine tepkiFransız din adamlarından Olimpiyat açılış törenine tepki

2024 Paris Olimpiyat oyunları açılış töreninde LGBT propagandası!2024 Paris Olimpiyat oyunları açılış töreninde LGBT propagandası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamalar şu şekilde;

İnsana ve insani değerlere yönelik savaş birçok alanda şiddetini artırarak devam ediyor. Şu bölüm çok hassas, çok önemli; Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışında sahnelenen ahlaksızlık, karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye'nin olimpiyat kıyafeti beğenilmedi:'Onlara milli kıyafet bize pijama giydirmişler'Türkiye'nin olimpiyat kıyafeti beğenilmedi:'Onlara milli kıyafet bize pijama giydirmişler'

Paris Olimpiyatları'nın açılışı tepki topladı: Küstah alaycılıkParis Olimpiyatları'nın açılışı tepki topladı: Küstah alaycılık



BAŞKAN ERDOĞAN, MACRON'UN DAVETİNİ KABUL ETMEDİ


Macron beni davet etti. Ben de gelebileceğimi söyledim. 13 yaşındaki torunum 'Dede gitme' dedi. 'Niye' dedim. 'Orada LGBT gösterisi yapacaklar' dedi. Çıkardı bana Instagram'dan o görüntüleri gösterdi. 'Tamam kızım gitmeyeceğim' dedim.

 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve torunları



Düşünebiliyor musunuz insanları birleştirmesi gereken uluslararası spor etkinliği maalesef insanlığa, fıtrata, insanı insan yapan değerlere düşmanlıkla açıldı.

Bizim inancımızda insan yaradılmışların en şereflisidir. Paris'te yapılmak istenen eşref-i mahlukat olan insanı esfel-i safilin yani hayvanlardan dahi aşağı seviyeye çekme projesidir.

 Macaristan Başbakanı Orban'dan Olimpiyat eleştirisi: Batı’da ahlak kalmadı!Macaristan Başbakanı Orban'dan Olimpiyat eleştirisi: Batı’da ahlak kalmadı!

Olimpiyatlarda pedofili hükümlüsüne büyük tepki!Olimpiyatlarda pedofili hükümlüsüne büyük tepki!

 

"İLK FIRSATTA PAPA'YI ARAYACAĞIM"

İlk fırsatta Papa'yı arayacağım. Orada tüm insanlığa yapılan ahlaksızlığı paylaşacağım. Olimpiyatlar nesillerin emniyeti ve bekasını tehdit eden sapkınlığa alet edilmiştir. En masum varlıklarımız olan çocuklarımız iğrenç şekilde hedef alınmıştır. Paris'teki rezil sahne sadece Katolik alemini, Hristiyan dünyasını değil en az onlar kadar bizi de rencide etti, bizde de infial oluşturdu.

"KİMİ UMURSAMAZLIKTAN, KİMİ KORKUDAN LGBT LOBİSİNE SES ÇIKARAMIYOR"

Kutsala yönelik bu apaçık saldırı karşısında daha fazla liderin, siyasetçinin sesi çıkması gerekiyordu. Kimi umursamazlıktan, kimi korkudan LGBT lobisine ses çıkaramıyor. Biz çıkarıyoruz. CHP çıkarmasa ne yazar DEM çıkarmasa ne yazar. En küçük eleştiriye dahi tahammülü olmayan bu lobi Avrupa ve Batı dünyasını esir almış durumda. Eş zamanlı olarak insanlık büyük bir kuşatmayla karşı karşıya bırakılıyor. Bu korku iklimini oluşturuyorlar.

Kıyafetler tepki çekmişti! Paralimpik Komitesi harekete geçtiKıyafetler tepki çekmişti! Paralimpik Komitesi harekete geçti

"BU NASIL MANTIK?"

Doğrudan çocuklarımızı hedef alan faşizan bir dayatma var. Normale, fıtrata, aileye, insan nesline yönelik çok boyutlu, kapsamlı, acımasız bir savaş yürütülmektedir.

LGBT sapkınlığını özgürlük olan lanse edenlerin başörtülü sporculara tahammül edememesi bunların kafalarındaki özgürlük tarifini ortaya koymaktadır. Fransız sporcuların içinde başörtülü olanlar varsa Fransa onların katılımını engellemiştir. Bu nasıl mantık? Fransa'da yaşayan Faslı, Tunuslu ve diğerleri neden tavır koymadılar, bunu anlamakta zorlandığımı ifade etmek isterim.

"BUGÜN DÜNDEN DAHA KARARLIYIZ"

Bunlar kutsal olan herşeye düşmanlar. Paris skandalı bu gerçeği bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır. Cinsiyetsizleştirmek demek insan soyunu bozma demektir.

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu konudaki duruşumuzu çok net ortaya koyduk. 14-28 Mayıs seçimleri öncesinde birileri iktidara gelmek adına bunlara şirinlik yaparken biz ailenin korunmasından yana çok güçlü tavır aldık. Bugün dünden daha kararlıyız.

"SAPKIN AKIMLARLA MÜCADELEMİZİ TAVİZSİZ ŞEKİLDE SÜRDÜRECEĞİZ"

Bugün dünden daha dikkatliyiz. Sapkın akımlarla, bunları insanlığın başına bela eden küresel güçlerle mücadelemizi tavizsiz şekilde sürdüreceğiz.

Cinsiyetsizleştirme projelerinin ülkemizde hamiliğini bölücü örgütün siyasi uzantılarının ve CHP'li belediyelerin üstlenmesi gerçekten ibret vericidir.

Her taşın altından çıkan DEM'i anlıyoruz da CHP'nin bu projeye destek verdiğini açıkçası anlamakta zorluk çekiyoruz. Rabbim evlatlarımızı bu tür melun akımlardan korusun diyorum.

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ