Politika

Son Dakika... Perinçek: Haniye bizim de şehidimiz

Son dakika haberi... Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, suikast sonucu İran'da şehit edilen Hamas Lideri İsmail Haniye hakkında 'İsmail Haniye bizim de şehidimiz' dedi.

Son Dakika... Perinçek: Haniye bizim de şehidimiz
31-07-2024 11:42
31-07-2024 12:09
Google News

EshaHaber Gündem Haberler

SON DAKİKA HABERİ: Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, suikast sonucu İran'da şehit edilen Hamas Lideri İsmail Haniye hakkında konuştu. EKOL TV'de katıldığı programda konuşan Perinçek, "İsmail Haniye bizim de şehidimiz" dedi.

Perinçek şunları söyledi:

"İsmail Haniye bizim de şehidimiz. Bütün insanlığın şehidi. Tabii Filistin halkının, Arap halklarının, bütün gelişen dünyanın ve dünyada huzur, barış isteyen, bağımsız yaşamak isteyen, özgür yaşamak isteyen bütün insanlığın şehididir. Bu acıyı paylaşıyoruz yürekten. Hamas'a Filistin halkına ve bütün insanlığa başsağlığı dileklerimizi buradan ifade ediyoruz. Suikastlar bu büyük savaşlarda bir şey değiştirmez. Büyük savaşlarda sonuç itibariyle İsrail suikast yapabiliyor, başarıyor. Mossad o manada büyük bir örgüt. Ama Gazze'nin direnişini hiçbir şekilde kıramıyorlar. Kıramamayı bırakın, bu savaşı İsrail kaybetmiştir. Her büyük savaşın bedelleri vardır. Zahmetsiz kazanılmış savaş yoktur."

eshahaber.com.tr


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ